سلام
در اینکه دروپال سیستم خوبیه حرفی نیست اما نمی شه گفت از وردپرس یا مووبل تایپ بهتره چون هر کدومشون کارایی هایی دارند.
اما اگر به سرور در صورت بازدید بالا و تعداد پست بالا فشار نیاره خیلی خوبه هرچند که مووبل تایپ هم فشار نمیاره.
به هر حال خودم به شخصه دوست دارم سایت جدیدم و که برای تابستان استارت زده میشه رو با دروپال بالا بیارم اما به شرطی که گفتم(عدم فشار به سرور و بازدید بالا سرور و نبره رو هوا)
1-خوب اگر امکان داره چند تا سایت فارسی زبان که از دروپال استفاده میکنند و طراحی حرفه ای دارند و لینک بدین.
2- منبعی و هم برای این گفته ی خود که عدم فشار به سرور در صورت تعداد پست و بازدید بالا رو اعلام کنید.چون سخنانتون در این زمینه منطقی نبود.منبع لطفا.
و در مورد اینکه میگید مووبل تایپ کم استفاده شده هک نشده باید عرض کنم مووبل تایپ تحت cgi کار میکنه و هر تغییراتی و هم توی پوسته و و ایندکس حتی حذف ایندکس و ارشیو موضوعی از طریق سرور ایجاد کنید قابل رویت نمی باشه حتما باید از پنل مدیریتی تغییراتی داد تا نمایش داده بشه و سایت های بزرگی همچون سایت رییس جمهوری امریکا و سایت بریتنی و از این سیستم استفاده میکنند که لیست شون در زیر هست
Movable Type: Powering the best and most influential blogs on the web