نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: فقط دروپال...همه ی سستم های مدیریت محتوا رو بندازید دور!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    202 پست

پیش فرض پاسخ : فقط دروپال...همه ی سستم های مدیریت محتوا رو بندازید دور!!

بله دروپال سیستم خوبی هست و بنده هم منکر این موضوع نشدم.
    و مثل اینکه به عنوان بهترین سی ام اس هم انتخاب شده .
    اما توی ایران زندگی میکنیم و برای ایرانی ها قرار سرویس بدیم.این و یادمون نره
    اما هر سیستمی با داشتن علم برنامه نویسی و ترکوندن هسته و دیتابیس و این چیزا چیزه خوبی از آب در میاد در این هم شکی نیست حتی نیوک هم اگر کاستومایزش کنی چیزه شاخی میشه.

در ضمن سایت های بزرگی هم هستند که ازوردپرس استفاده میکنند الان دقیق یادم نیست اما سایت msn و قسمت هایی از سایت bbc و از وی پی قدرت میگیرند.

به هر حال ایجاد نظر سنجی میتونه بهتر مشخصه کنه که دروپال بهتره یا وردپرس دروپال نیاز به کاستومایز زیادی داره و سیستم سنگینی هست من خیلی وقته اسمش و شنیدم اما چون کسی و ندیدم که بهم پیشنهاد کنه از دروپال استفاده کنم اما محیط سبک و آسان وردپرس و نصب قالب آسان و قابلیت هایی که با پلاگین های وردپرس میشه نوشت این سیستم و چیز تاپ از آب در اورده

برخی از مشکلات دروپال :
    سیستم مدیریت اون قوی نیست
    قالب ها و افزونه هایی كه برای جوملا یا ورد پرس نوشته شده خیلی زیاده
    این و هم یکی از دوستان بهم گفت که در صورتی که تعداد پست ها بره بالا فشار نزدیک به یک سوم سیستم وردپرس با همون تعداد پست ها در دروپال میره بالا یعنی از وردپرس بیشتر مصرف داره و اینکه این و یکی از دوستان گفت راست و دروغش بمونه
    و نکته بعدی اینکه در نسخه های که برای دروپال ارائه میشه باگ وجود داره که بعد نسخه جدیدش میاد میگه این و نصب کنید که مشکل امنیتی براتون ایجاد نشه
    که در مووبل تایپ هیچ کدوم از نسخه هاش باگ نداشته تا اینجا که اطلاع دارم و کار کردم و اگر تمام مطالب سایت و پوشه مطلب های سایت پاک بشه با یک پابلیش میشه اونا رو برگردونند که در هیچ سیستمی اینکار امکان پذیر نیست

2. تعداد تشکر ها ازyekmobile.com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

پیش فرض پاسخ : فقط دروپال...همه ی سستم های مدیریت محتوا رو بندازید دور!!

نقل قول نوشته اصلی توسط yekmobile.com نمایش پست ها
    بله دروپال سیستم خوبی هست و بنده هم منکر این موضوع نشدم.
    و مثل اینکه به عنوان بهترین سی ام اس هم انتخاب شده .
    اما توی ایران زندگی میکنیم و برای ایرانی ها قرار سرویس بدیم.این و یادمون نره
    اما هر سیستمی با داشتن علم برنامه نویسی و ترکوندن هسته و دیتابیس و این چیزا چیزه خوبی از آب در میاد در این هم شکی نیست حتی نیوک هم اگر کاستومایزش کنی چیزه شاخی میشه.

در ضمن سایت های بزرگی هم هستند که ازوردپرس استفاده میکنند الان دقیق یادم نیست اما سایت msn و قسمت هایی از سایت bbc و از وی پی قدرت میگیرند.

به هر حال ایجاد نظر سنجی میتونه بهتر مشخصه کنه که دروپال بهتره یا وردپرس دروپال نیاز به کاستومایز زیادی داره و سیستم سنگینی هست من خیلی وقته اسمش و شنیدم اما چون کسی و ندیدم که بهم پیشنهاد کنه از دروپال استفاده کنم اما محیط سبک و آسان وردپرس و نصب قالب آسان و قابلیت هایی که با پلاگین های وردپرس میشه نوشت این سیستم و چیز تاپ از آب در اورده

برخی از مشکلات دروپال :
    سیستم مدیریت اون قوی نیست
    قالب ها و افزونه هایی كه برای جوملا یا ورد پرس نوشته شده خیلی زیاده
    این و هم یکی از دوستان بهم گفت که در صورتی که تعداد پست ها بره بالا فشار نزدیک به یک سوم سیستم وردپرس با همون تعداد پست ها در دروپال میره بالا یعنی از وردپرس بیشتر مصرف داره و اینکه این و یکی از دوستان گفت راست و دروغش بمونه
    و نکته بعدی اینکه در نسخه های که برای دروپال ارائه میشه باگ وجود داره که بعد نسخه جدیدش میاد میگه این و نصب کنید که مشکل امنیتی براتون ایجاد نشه
    که در مووبل تایپ هیچ کدوم از نسخه هاش باگ نداشته تا اینجا که اطلاع دارم و کار کردم و اگر تمام مطالب سایت و پوشه مطلب های سایت پاک بشه با یک پابلیش میشه اونا رو برگردونند که در هیچ سیستمی اینکار امکان پذیر نیست
    خوب اگر قرار باشه به محیطی که توش زندگی میکنیم نگاه کنیم و بعدش یک چیزی رو انتخاب کنیم باید قید پیشرفت رو بزنیم !
    اینکه منابع فارسی مناسبی برای دروپال وجود نداره فاجعه هستش ! فقط یک کتابی هست که اون هم دروپال ۶ رو آموزش داده و چون کار کردن با ۶ سخته همه قید دروپال رو میزنند .

به شخصه به جز خود وردپرس دات کام سایت بزرگی رو نمیشناسم که تماما از وردپرس استفاده کرده باشه ! تا جایی که من میدونم همون وردپرس دات کام هم از این نسخه ای که همه نصب میکنند استفاده نمیکنه .
    سایتهایی همون بی بی سی که فرمودید هم فقط برای بخش بلاگشون از وردپرس استفاده کردند . که با توجه به اینکه بلاگه ! چیز بزرگی محسوب نمیشه .

نظر سنجی هم فقط مشخص میکنه که اکثریت به چه چیزی علاقه بیشتری دارند ! ولی نشون دهنده اینکه کدوم بهتره نیست . و اگر ما بیایم بگیم چون همه از فلان چیز خوششون میاد پس بهتره میشه مغلطه توسل به اکثریت . قبلا هم گفتم روزگاری اکثریت میگفتن زمین صافه و مرکز جهانه !!

کسی نبوده بهتون پیشنهاد کنه چون متاسفانه اکثر کاربران در ایران بر خلاف آمار و ارقام و ادعاهای پوچ دانش کافی در مورد کاری که انجام میدند ندارند و همیشه دنبال راحت ترین راه حل ممکن هستند . این رفتار ایرانی ها رو در خارج از ایران هم میشه دید . شما کافیه فروشگاه های ایرانی رو با فروشگاه های خارجی دیگه مقایسه کنید !

در مورد مشکلات :

اشتباهه ، سیستم مدیریتش فوق العاده قویه .

همون طوری که گفتم دروپال به خاطر استراکچر ها از بیشتر افزونه ها بینیازه - شما وقتی مثلا به جوملا نگاه میکنید اون سنگینی حجم افزونه هاش ، افزونه هایی هستش که کاری رو انجام میدند که هسته دروپال خودش میتونه انجام بده ! برای همین شما با هزاران افزونه ی بیخودی مواجه نمیشید که بعدش بخواید بشینید ساعتها نت رو بگردید که ببینید کدومش بهتره یا باگ کمتری داره یا با هدف شما جور در میاد .

در مورد قالب هم ، وقتی شما پنلز و ویوز رو نصب دارید ، اصلا نیازی به قالب آنچنانی ندارید ! هر طوری که دلتون بخواد سیستم رو طراحی میکنید به سادگی . هر جند که قالبهای بیشماری برای دروپال وجود داره و صد البته تبدیل یک قالب HTML به قالب دروپال بر خلاف سایر سیستم ها کار پیچیده و سختی نیست .

در مورد فشار هم دوستتون اشتباه کردند ، هسته دروپال به صورت ماژولار و در برخی جاها پروسیجولار نوشته شده و از برنامه نویسی سه لایه بر خلا جوملا استفاده نکرده (وردپرس هم سه لایه نیست) برای همین به سیستم فشاری تحمیل نمیکنه . اینکه دروپال سنگین میشه پوست سیستم رو میکنه افسانه و شعار و حرفه . قرار بود بعد از بزرگ شدن بهش فشار بیاد که خبرگزاری ها با اون حجم زیاد داده ازش استفاده نمیکردند !

در تمام نرمافزارها بلا استثنا باگ وجود داره ، از وردپرس بگیرید تا جوملا و دروپال و لینوکس و مدیاپلیر و هر نرم افزاری که فکرش رو بکنید . برای همینه که هی نسخه های جدید براشون ارایه میشه ، اگر همین وردپرس باگی نداشت الان روی نسخه 3.3.1 نبود ! منتها در دروپال در پنل مدیریتی به شما اعلام میشه که نسخه جدید اومده اینجا رو کلیک کن تا آپدیت انجام بشه - یا میتونید یک کرون براش تعریف کنید تا خود به خود آپگرید بشه (یعنی سیستم شما به صورت خود کار همیشه به روزه) ولی در وردپرس و جوملا و E107 و ... همچین چیزی وجود نداره و شخص وقتی که میفهمه باید آپگرید کنه سیستمش رو گریه اش میگیره !!! چون احتمالا کلی هسته رو دستکاری کرده یا افزونه هایی که فراوانیش رو شما نشان قدرت سیستم میدونید با نسخه جدید سازگاری ندارند . (برای همینه که بینیازی هر چه بیشتر به افزونه ها بهتره) .

موویبل تایپ هم باگ داره ، منتها چون مورد استفاده اش کمه باگهاش یا حفره های امنیتیش به سرعت خودشون رو نشون نمیدند .

اون داستان برگردوندن هم به نظر من برتری نیست ، کافیه که شما از سیستمتون بک آپ روزانه بگیرید - اینکه مطالب رو میشه برگردوند یعنی اینکه اون سیستم هر محتوایی که ایجاد میکنید رو داپلیکیت میکنه که در صورت پاک شدن از روی محتوای داپلیکیت شده اون رو بر میگردونه ، سیستم CRM متن باز Vtiger هم همین کار رو میکنه با PHP هم نوشته شده .

4. تعداد تشکر ها از sonixax به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)