بله دروپال سیستم خوبی هست و بنده هم منکر این موضوع نشدم.
و مثل اینکه به عنوان بهترین سی ام اس هم انتخاب شده .
اما توی ایران زندگی میکنیم و برای ایرانی ها قرار سرویس بدیم.این و یادمون نره
اما هر سیستمی با داشتن علم برنامه نویسی و ترکوندن هسته و دیتابیس و این چیزا چیزه خوبی از آب در میاد در این هم شکی نیست حتی نیوک هم اگر کاستومایزش کنی چیزه شاخی میشه.
در ضمن سایت های بزرگی هم هستند که ازوردپرس استفاده میکنند الان دقیق یادم نیست اما سایت msn و قسمت هایی از سایت bbc و از وی پی قدرت میگیرند.
به هر حال ایجاد نظر سنجی میتونه بهتر مشخصه کنه که دروپال بهتره یا وردپرس دروپال نیاز به کاستومایز زیادی داره و سیستم سنگینی هست

من خیلی وقته اسمش و شنیدم اما چون کسی و ندیدم که بهم پیشنهاد کنه از دروپال استفاده کنم اما محیط سبک و آسان وردپرس و نصب قالب آسان و قابلیت هایی که با پلاگین های وردپرس میشه نوشت این سیستم و چیز تاپ از آب در اورده
برخی از مشکلات دروپال :
سیستم مدیریت اون قوی نیست
قالب ها و افزونه هایی كه برای جوملا یا ورد پرس نوشته شده خیلی زیاده
این و هم یکی از دوستان بهم گفت که در صورتی که تعداد پست ها بره بالا فشار نزدیک به یک سوم سیستم وردپرس با همون تعداد پست ها در دروپال میره بالا یعنی از وردپرس بیشتر مصرف داره و اینکه این و یکی از دوستان گفت راست و دروغش بمونه
و نکته بعدی اینکه در نسخه های که برای دروپال ارائه میشه باگ وجود داره که بعد نسخه جدیدش میاد میگه این و نصب کنید که مشکل امنیتی براتون ایجاد نشه
که در مووبل تایپ هیچ کدوم از نسخه هاش باگ نداشته تا اینجا که اطلاع دارم و کار کردم و اگر تمام مطالب سایت و پوشه مطلب های سایت پاک بشه با یک پابلیش میشه اونا رو برگردونند که در هیچ سیستمی اینکار امکان پذیر نیست