آقا خوبه با 128 داری 10کیلوبایت دانلود می کنی
من 512دارم و سرعت دانلودم با مخابرات 7کیلوبایت هست
زنگ زدم میگم آخه این پولی که مخابرات میگیره حلاله؟
میگه همینی که هست ناراحتی برو شرکت خصوصی!!!!!!!!!!!!!!!!
جهت این که در تاپیک این دوست عزیز اسپم نشه من تو این 2روی که از درگاه استفاده کردم یک سوالی برام پیش اومده
یکی از ضعف های این سیستم اینه که بیش از حد چند مرحله ای شده
اول باید از سایت ما ارجاع بشه به تک پرداخت
بعد از سایت تک پرداخت دوباره ایمیل میخواد و دوباره از اونجا ارجاع میشه به پاسارگاد
دوباره پاسارگاد هم (البته اختیاری) ایمیل میخواد و بعد از پرداخت ارجاع میده تک پرداخت
دوباره از تک پرداخت باید ارجاع بشه سایت ما
یکم سیستمش برای کاربرانی که خیلی در امر پرداخت آنلاین حرفه ای نیستن گیج کننده هست
در این مورد اقدامی قرار نیست صورت بگیره که مثل زرین پال دو مرحله ای بشه؟
به زودی برای تعدادی از کاربران درگاه مستقل ایجاد میکنیم . یعنی بدون ارجاع به سایت ما مستقیم به بانک وصل بشن و بعد از پرداخت مستقیم به سایت برگردن .(دقیقا همانند درگاه بانکی) فقط برای دیدن صورت حساب و برداشت باید به سایت تک پرداخت مراجعه کنند .
احتمالا این سیستم با همکاری بانک سرمایه راه اندازی میشه .
ضمنا زرین پال هم 4 مرحله ای است !!!
دیگه میخواستین راحت بدن
هر کی که تو کار چیز پی ان و حراجیو .. بود از درگاه ملت استفاده میکرد
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
خوب دیگه هر کسی بهتر میدونه اینجا ایرانـــــــــــه !!!
ما سرویس پیام کوتاه گرفته بودیم موقع انتخابات یه ارگان دولتی میخواست با پبام کوتاه به کارمنداش اطلاع رسانی کنه که فلان روز بیان جلسه.روزشم همون روز بود برای 4 5 ساعت بعد
بعد دیدیم رئیس ارگان زنگ زده که اقا چرا اس ام اس ها نصفش نرسیده
حالا کی بود موقع انتخابات
بعد اومدیم زنگ زدیم شرکت اصلی گفتیم اقا این چه وضعشه.پیام ها چرا نرسیدند .گفتند پیام ها تو صف انتطار هستند تا 48 ساعت دیگه حتمی میرسه!!!!!!
گفتیم 48 ساعت دیگه برن تو جلسه چیکار!!! همه که برا انتخابات نمیخوان! گفتند به ما دیگه مربوط نیست از سامانه ما خارج شده به مگفا بزنگید.شمارشو داد زنگیدیم
ساپورتر مگفا هم گفت به ما چه برو یقه مخابرات و بگیر که فکر چنین روزهایی رو نکرده
ما موندیم و این جواب ها !!!
ایران همه جاش همینجوریه. سرویس ای دی اس ای مخابرات رو اینقدر تبلیغ کردند رفتیم گرفتیم هر 1 دقیقه 10 ثانیه تایم اوت میده
درد دلمونو به کی بگیم آخه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)