نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
وقت خوندنش نیست
یکی بیاد تو 3-4 خط توضیح بده بینم داستان چیه ...
حتما
ديشب داشتم در اين جا جستجو مي کردم در بخش سرويس دهندگان خارجي :
http://webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=36
بعد به آقاي Aria برخورد کردم بعد توي چت روم باهاشون چت کردم
ايشون گفتند دوبي هستند و هاستينگ داشتند ولي براي ايراني ها نيست
گفتند هاست ايران بگير و من هم گفتم سرور ايراني مي خواهم حتما باشه
گفتند باشه هاست ايران سرور سي پنل هم داره که سرور هم داخل ايران هست
من هم تيکت زدم و درخواست دادم به هاست ايران بعد ديدم يه کاربري با همين نام کاربري Aria که توي تيکت ها هم هست اومده کارم رو راه بندازه و اوکي کنه من هم روي خودم نزاشتم و خوب من هدفم هاست بود
بعد همون ديشب مبلغ هاست رو واريز کردم براي هاست 50 مگابايت سرور ايران و سه گيگ پهناي باند ولي شرط کردم حتما ايران باشه
امروز صبح يه نفر که اينجا هم فعال هستند گفتم مي خواهم از هاست ايران بگيرم ايشون گفتند که هاست ايران سرور داخل ايران نداره و خلاصه يه لينک هم پيدا کردم توي اين فروم و براي هاست ايران فرستادم که هاست شما در ايران هست اش اونها هم گفتند بله و به دلايل ...
بعد هم تا امروز ساعت سه بعداظهر من منتظر هاست بودم که ساعت سه آماده بشه
قبلش توي چت آنلاين هاست ايران و تيکت همونطور که در تصوير مشخص هست گفتم اقا من هاست رو که گرفتم مي دهم دوستان اينجا چک کنند و حرف شما سند هست براي بنده
بعد از چند دقيقه هاست رو به بنده دادند و بعد از يک دقيقه هاست رو از من گرفتند و تيکت زدند که شما به علت اين که توهين کرديد و ... ديگه که خودشون مي گن و هاست ايران ديگه قادر به ارائه هاست به شما نيست و شماره حساب بدهيد
يعني هاست رو به من نداده بودند که خودشون گرفتند و من هم توي اون يک دقيقه اي پي رو چک کردم که سوئد بود ولي خودم چون هدفم هاست پر سرعت بود بي خيال بودم فقط خواستم تشکر کنم ازشون که سرعت خوبه و سايت ام رو راه اندازي کنم که ديدم هاست رو ازم گرفتند
شرمنده دوستان و اساتيد هم شدم خيلي وقتشون رو گرفتم