نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
در اخرين تيکت يعني از بالا عرض کردم مگه شما هاستي به بنده داديد
بارها به شما اين مطلب رو گفتم شما
شما هاست رو به من مي داديد اگه من چنين کاري مي کردم بعد شما هر چيزي مي گفتيد درست بود
ولي اينطوري خيلي بده که هاست رو به کسي بدي بعد از يک دقيقه ازش بگيري
فکر کنم براي يک شرکت مثل هاست ايران جالب نباشه يه چنين کارهايي و من به هاست ايران هم گفتم که کاري که کردند به نظر بنده دو صد چندان ناجورتر از حرفي بود که بنده در جهت تست کردن سرور و از روي اطلاع مبتديانه خودم زدم
پاسخ شما توسط خود شما در پاسخ قبل داده شده:

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
احسنت
شما بنبيد گفتگوي چت روم که ايشون کپي کردن ديگه نهايت صحبت بنده با هاست ايران بوده يعني ديگه ته ته اش کف کف اخرالاخرين اش بوده که گذاشتند ولي من چيز بدي در اون نمي بينم من ديدم اپراتور آنلاين ساکت شدند و من هم مي خواستم برم نهار و گفتم صحبت ام رو بگم و اخرش هم خداحافظي کردم و بعد هم هاست رو براي بنده اوکي کردند و من يوزر و پسورد رو وارد کردم وارد هم شدم اي پي هم چک کردم ولي خوب من هم بي خيال شدم و پيش خودم گفتم مهم نيست اصلا هاست اش هر جا باشه سرعت اش خوب باشه کافيه ديگه
باورتون نمي شه من يه سر رفتم تا دم درب خونه برگشتم ديدم هاست ايران، هاست بنده رو بسته و يه تيکت زده که شما چون در چت آنلاين اينطوري صحبت کرديد و فلان هستيد و چنان، هاست رو از من گرفتند و ادامه ماجرا
در ضمن، برای بررسی کردن ایران بودن یا نبودن سرور ها، نیازی به هاست نبود و شما می توانستید ip سرور هایی رو که من در یاهو خدمت شما ارائه کردم، در انجمن بزارید و همکاران و دوستان در این انجمن به شما بگن که ایران هست یا نه.

با تشکر.