-
March 9th, 2012, 18:08
پاسخ : گرافیک وی پی اس

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
نه اصولا اسرار دیتاسنتر ور خود رئیسش هم نمی دونه
ولی اونجور که گفتند "به زودی"
اینی که شما فرمودین کدوم دیتا سنتر هست ؟
-
-
March 9th, 2012 18:08
# ADS
-
March 9th, 2012, 18:16
-
-
March 9th, 2012, 18:17
عضو انجمن
منم گفتم اسرار دیتا سنتر ها نمی شه فهمید که کدوم این سرویس رو می ده و یا اصلا چه زمانی این سرویس به روی کار می اد
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

نوشته اصلی توسط
AriyaCenter
سوال پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب هستش

بچه ها باید سکه بندازی تا جواب بدن این انجمن هم بخخش فروش بیشتر فعال تر هست تا .... حتی قسمت های اموزش هم افر و قیمت میدند

مخصوصا قدیمی های اینجا

و اینجا کی قیمت داد؟؟
-
تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2012, 18:24

نوشته اصلی توسط
AriyaCenter
سوال پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب هستش

بچه ها باید سکه بندازی تا جواب بدن این انجمن هم بخخش فروش بیشتر فعال تر هست تا .... حتی قسمت های اموزش هم افر و قیمت میدند

مخصوصا قدیمی های اینجا

من وارد بحث سیاسی نمیشم :دی
اما خوب یه خورده زیاد دیدم که کسایی سعی در به اصطلاح سوزوندن دماغ تازه کارا دارن در این موارد خودم سعی میکنم سرشون و با طاق آشنا کنم :دی
منظورم به فرد خاصی نیست کلی گفتم
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن تا اینجا فهمیدم این کار در حال حاضر امکان نداره
-
-
March 9th, 2012, 18:34
سروری که بخواد روان برای شما کار بکنه خب نیازی به گرافیک نداره خیلی راحت میتونید سروری با میزان سی پی یو بالا و رم بالا و پینگ پایین خریداری کنید تا مثل جت بتونید باهاش کار کنید
اگر مجازی سازتون وی ام ور باشه که با نصب vmware tools ویندوزتون روان تر از گذشته کار میکنه
برای سرور مجازی که بگیم حتی کارت گرافیک هم داشته باشه شما باید سرعت اینترنت بالایی داشته باشید تا بتونید استفاده کنید و روان کار کنید
-
-
March 9th, 2012, 18:47

نوشته اصلی توسط
itjavani
سروری که بخواد روان برای شما کار بکنه خب نیازی به گرافیک نداره خیلی راحت میتونید سروری با میزان سی پی یو بالا و رم بالا و پینگ پایین خریداری کنید تا مثل جت بتونید باهاش کار کنید
اگر مجازی سازتون وی ام ور باشه که با نصب vmware tools ویندوزتون روان تر از گذشته کار میکنه
برای سرور مجازی که بگیم حتی کارت گرافیک هم داشته باشه شما باید سرعت اینترنت بالایی داشته باشید تا بتونید استفاده کنید و روان کار کنید
اینترنت خوب داریم اما ببینید فرض کنید شما وی پی اسرو باز میکنید میرید داخل یه سایت که گرافیک بالایی داره در 70% اوقات با هنگ مواجه میشین
اما اگه گرافیک خوب باشه این اتفاق نمیوفته و خیلی راحت اون صفحه باز میشه این دیگه نیاز به اطلاعات سرور نداره هرکی کامپیوتر داره این و میدونه که گرافیک نباشه سرعت این چیزا کم میشه
-
-
March 9th, 2012, 18:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اینترنت خوب داریم اما ببینید فرض کنید شما وی پی اسرو باز میکنید میرید داخل یه سایت که گرافیک بالایی داره در 70% اوقات با هنگ مواجه میشین
اما اگه گرافیک خوب باشه این اتفاق نمیوفته و خیلی راحت اون صفحه باز میشه این دیگه نیاز به اطلاعات سرور نداره هرکی کامپیوتر داره این و میدونه که گرافیک نباشه سرعت این چیزا کم میشه
کاملا اشتباه می کنید
اگه اینرنت درست حسابس داشته باشید بعد از ورود به سرور صفحه عین دسکتاپ خودتون بالا می اد
من چون یه بار تجربه کردم توی خارج از کشور افراد اداری یه کامپیوتر مجازی دارند که با اون کار می کنند و هر جا می رند انگار اینکه کامپیوترشون باهاشون هست
هنگ کردن از سرعت اینترنت شما هست که فکر می کنید سرور هنگ کرده
-
-
March 9th, 2012, 19:05
یعنی هیچ نیازی به گرافیک نیست ؟؟؟ بعید میدونم
-
-
March 9th, 2012, 19:27
fekr nakonam beshe karte graphic ham nasb bashe bazam remote mesle pc shakhsi nemishe loadesh
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
-
تعداد تشکر ها از supportvps به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2012, 20:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
یعنی هیچ نیازی به گرافیک نیست ؟؟؟ بعید میدونم