نوشته اصلی توسط
internet
اين بنده خدا که الان حق به جانب صحبت مي کنند قضيه رو خودشون همونطور که در تيکت ها هم مشخص هست و نام کاربريشون هم که مشخص هست از همين دست اندرکاران هاست ايران هستند و خوب الان هم براي خالي نبودن عريضه و اين که بگن بله کارشون خيلي درست هست اين مطلب رو بيان کردند
اين تيکت هست شما تيکت بنده رو بخونيد مگه کسي بنده رو مي شناسه اينجا دو تا پست بيشتر ندارم
شما تيکت رو بخونيد اصلا نه کسي کاري به بنده و حرف هام داشته باشه نه به چيز ديگه
شما تيکت رو بخويند ببنيد آيا بنده توهيني کردم به اين شرکت يا شخص يا ... ديگه
بعد مگه هاستي که شما به من مي دهيد اخلاق درش دخيل هست ؟
اخلاق من بد خوب يا هر چيزي شما يه هاست مي خواي بدهي نمي خواهي حالا اخلاق من هر چي مي خواهد باشه مگه به کسي ربطي داره ؟
مگه من پولي که به حساب شما ريختم شما پرسيدي اين پول رو از کجا آوردي ؟ شما چنين سوالي رو هيچوقت نمي پرسي درسته؟ ولي اگه من پول به حساب شما نريزم يا مثلا پنج هزار تومن بريزم شما مگه به من هاستي مي دهيد؟
حالا من هم حق دارم چيزي که خريدم ببينم درسته يا نيست چنين حقي که دارم؟ ندارم؟
بعد هاستي که به من داده نشده چه طور مي تونه اينگونه با برگشت پول همه وقت و ... ديگه رو از بنده بگيره به هر حال فکر کنم دودش مستقيم توي چشم هاست ايران بره
بعد مگه بنده حرف بدي زدم هاست گرفتم مي خوام ببينم داخل ايران هست يا نه
الان هم مي گم حق با مشتري هست که ببنيه چيزي که خريده درسته يا نيست کلاه سرش نزاشته باشند همين الان هم مي گم ترس و واهمه اي از کسي ندارم
مگه بنده شما رو ديدم مگه مدير هاست ايران رو ديدم ؟ مگه هيچوقت مي بينم ؟
خوب پس بحث سر اين هست که من سر موقع پول واريز کردم و چيزي هم که مد نظرم هست مي خواهم