وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
امکانش نیست !
در صورت لزوم ، با پیام خصوصی اعلام میکنم.
دوست عزیز ، بنده به هیچ وجه نمیخوام که زرین پال رو تخریب کنم
بنده نظر شخصی خودم رو گفتم ، و حرف من بود و همچنین کلی
خیلی ها من و چندین نفر از دوستان و کسانی که باهاشون در ارتباط بودم هستند ؛ اگر اشتباه نوشتم ، به بزرگی خودتون ببخشید
در حال حاضر خیلی ها به زرین پال اعتماد کردند و دارن استفاده می کنند ، اگر کار ما بهتر از زرین پال باشد به سمت ما میان ! درسته ؟
بنده از همینجا به همه اعلام میکنم ، که هرچیزی از طرف بنده به زرین پال نسبت داده شده ، فقط نظر شخصی بنده است.
خدمت دوستان عزیز بگم که ، ظاهر سایت تکمیل شد و فقط برای صفحه اصلی وب سایت اعمال گردید
صفحات دیگر به همراه کد نویسی سیستم کاربری یک پارچه، تکمیل تر میگردد
در حال حاضر ، هر یک از دوستان اگر درگاه اختصاصی یا واسط میخواد ، میتونه با ما مکاتبه کنه و در کمترین زمان ممکن ، سرویس خودش را تحویل بیگرد
پس بی دليل جو سازی نکنيد. اگر قرار بود به صورت خصوصی حل بشه دليلی به مطرح کردن عمومی نبود. کاربران در زرين پال معغمولا بدليل فروش *** توقيف ميشن و اطلاعاتشون به پليس فتا ارجاع داده ميشه. اگر مشکل شما جزء اين دسته هستش که بايد عرض کنم شما در زمان عضويت قوانين رو مطالعه کرديد.
خیر دوست عزیز ،
مشکل سیستمی بود. بنده رو ببخشید ولی من عمومی مطرح نکردم ، کلی گفتم
همونطور هم که بهتون اعلام کردم ، در صورت لزوم با پیغام خصوصی بهتون اعلام میکنم
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
کاربر عزیز
بنده نگفتم که سایت رو به روز رسانی کردم ، فقط گفتم ظاهر طراحی شده برای وبسایت ، بر روی صفحه اصلی قرار گرفت
امکانات دیگر ، که شامل : عضویت و ساخت اکانت در سیستم و ورود کاربران به سایت و ... میشوند ، کم کم به سیستم اضافه میگردد
در حال حاظر ، سیستم در حال سرویس دهی به حدود 10 کاربر میباشد (با همین چیزی که شما اسمش رو سایت یا سیستم نمیگذارید)
اما در روز های آینده تکمیل میشود ، همچنین همانطور که قبلا" گفتم ، برای ثبت شرکت مشکل نام و برخورد به تعطیلات را داریم
به تمامی کاربران عزیز و فهیم webhostingtalk قول میدهم که سایت جامع و کامل ، به همراه ثبت شرکت ، تا 30 فروردین سال 1391 تکمیل گردد
تیم ما ، حد اکثر سعی خودش رو میکنه که شما کاربران بتونید به راحتی از سایت استفاده کنید
دلیل اعلام بنده هم ، اطلاع رسانی و معرفی سیستم به کاربران در سطح اینترنت بود ؛ تبلیغات در سطح اینترنت از ابتدای اردیبهشت سال 1391 آغاز میگردد
با تشکر از صبر و تحمل شما
بنده حرفی ندارم.
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
سایت JayPal از امروز ، تا 13 فروردین سال 1391 به مناسبت عید نوروز ، برای شارژ اکانت درگاه پرداخت اختصاصی 50 درصد تخفیف میدهد
در حال حاضر ، قیمت ها به صورت زیر میباشد :
1 روز فقط 549 تومان
30 روز 15825 تومان
60 روز 30300 تومان
90 روز 43425 تومان
365 روز فقط 100831 تومان
زمان را از دست ندهید و مانند بقیه از این تخفیف استفاده نمایید...
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
دوستان در زمان تخفیف هم ، میتواننند از 1 تا 365 روز ، اکانت خود را شارژ کنند
وقتی خدمات این مدلی زیاد بشه مطمین باشید مردم میرن سمت بهترین! فرقی نمیکنه اول آخر نظر کاربر مهم هست باید ببینید چطور میتونی اعتماد سازی کنید در ضمن یادتون باشه توی درگاه های تراکنش اینترنتی یادتون باشه فقط به فروشنده ساپورت نمیدید خریدار هم هستدر کل واستون آرزوی موفقیت میکنم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
دقیقا" با گفته شما موافقم
چون کاربران بهتربن را انتخاب میکنند ، همچنین شاید ارزانترین هم انتخاب نکنند
در کل بستگی به این داره که کاربر (فروشنده) بخواد چه نوع فعالیتی انجام بده ، و سپس پس از بررسی سرویسهای موجود (که کاربران لطف میکنند و اینجا معرفی می کنند) بهترین رو انتخاب و از اون استفاده کنه
ما تمام سعی خودمون رو میکنیم که بهترین و بیشترین امکانات موجود را ، به کاربران فهیم و محترم ارائه نماییم
موفق و پیروز باشید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)