نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 535

موضوع: تک پرداخت - tak pardakht

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    229
    تشکر شده در
    150 پست

پیش فرض پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht

نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
    اعتبار شرکت شما بالاست درست ولی دلیل نمیشه بیاید عینا سورس قالب یه سایت مشابه رو بکشید بیرون! امروز با یکی از دوستان چک کردیم به خودتون حتی زحمت ویرایش ندادید! به قول یه عزیزی رقابت خوبه! ولی نه اینکه کپی کنید از روی دیگران! حتی به خودتون زحمت ویرایش یه ویرگول رو نداید! و.... حرف واسه گفتن زیاده! یه نصحیت دوستانه براتون دارم! من عمرم رو پای اینترنت گذاشتم تمام زندگیم رو ...
    همیشه کسی برنده هستش که یه ایده رو شروع میکنه یاد داشته باشید وقتی پروژه ای مثل زرین پال راه افتاد خیلی ها شب روز روش کار کردن شخص من دیدم زحمات امثال مصطفی امیری و... رو دیدم! شما هم اگر دوست دارید نمونه باشید کمی صبر میکردید یه دیزاین خوب و کاملا اختصاصی + یه سری قوانین مختص به سایت خودتون رو پیاده میکردید امیدوارم از حرف های من برداشت بد نکنید من فقط دوس دارم شما رو راهنمایی کنم همین! داخل سایتتون هم عضو شدم
    موفق موید باشید امیـــر حســـین
    ممنون از راهنمایی
    در مورد اینکه برای زرین پال زخمت کشیده شده واقعا راست میگید کار بسیار مشکلی انجام دادن اما در مورد قالب مگه ما قالب سایت زرین پال را ریپ کردیم . قالب از اول برای سیستم طراحی شده و علت استفاده از این فالب سبک بودن آن میباشد در مورد چیدمان هم بهتربن نحوه چیدمان منوها همین بود .
    نوشتن قوانین فکر نکنم کار وقت گیری باشه اما وقتی قوانین مشابه میباشد باید چه کاری انجام داد ؟
    کلمات را جا به جا کنیم !!!
    قالب ما الگو برداری از سایت بانک سرمایه بوده و اصلا به زرین پال ربطی نداشته !!! پورتال بانك سرمايه:: صفحه اصلي البته شاید بانک سرمایه از روی زرین پال کپی کرده
    نمیدونم چرا همه به زرین پال گیر دادن !!! در چند روز آینده قالب را عوض میکنیم .
    باز هم تشکر از راهنمایی
    ویرایش توسط FARAZIRANIAN : March 8th, 2012 در ساعت 10:40

2. تعداد تشکر ها از FARAZIRANIAN به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)