نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 535

موضوع: تک پرداخت - tak pardakht

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

پیش فرض پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht

نقل قول نوشته اصلی توسط FARAZIRANIAN نمایش پست ها
    شما دفترچه حساب تمام بانکها و موسسات را نگاه کنید دقیقا کپی همدیگر هستن . مگه قانون تجارت الکترونیک برای هر سایت باید متفاوت باشه .
    مثلا بخش سوالات متداول اسمش روش هست دیگه سوالات متداول ، یعنی این سوالات برای همه افراد ممکن هست پیش بیاد .
    فکر کنم شما چون دیدید نمیتونید *** بفروشید یک مقدار بهتون بر خورده . شرکت فراز ایرانیان خیلی از ذوستان مسشناسن و برای خیلی از افراد همین انجمن پراختهای ارزی انجام میدادیم . تا به امروز حتی یک نفر هم نبوده یک سر سوزن از ما ناراضی باشه و در سایتهایی که قبلا داشتیم همیشه برای تغییرات از کاربران نظر خواهی کردیم و این روال را برای این سایت نیز به زودی پیش خواهیم گرفت .
    منم نه مدیر عامل شرکت هستم نه سهامدار تنها کارمند شرکت هستم .
    همیشه حق با کاربر است

اعتبار شرکت شما بالاست درست ولی دلیل نمیشه بیاید عینا سورس قالب یه سایت مشابه رو بکشید بیرون! امروز با یکی از دوستان چک کردیم به خودتون حتی زحمت ویرایش ندادید! به قول یه عزیزی رقابت خوبه! ولی نه اینکه کپی کنید از روی دیگران! حتی به خودتون زحمت ویرایش یه ویرگول رو نداید! و.... حرف واسه گفتن زیاده! یه نصحیت دوستانه براتون دارم! من عمرم رو پای اینترنت گذاشتم تمام زندگیم رو ...
    همیشه کسی برنده هستش که یه ایده رو شروع میکنه یاد داشته باشید وقتی پروژه ای مثل زرین پال راه افتاد خیلی ها شب روز روش کار کردن شخص من دیدم زحمات امثال مصطفی امیری و... رو دیدم! شما هم اگر دوست دارید نمونه باشید کمی صبر میکردید یه دیزاین خوب و کاملا اختصاصی + یه سری قوانین مختص به سایت خودتون رو پیاده میکردید امیدوارم از حرف های من برداشت بد نکنید من فقط دوس دارم شما رو راهنمایی کنم همین! داخل سایتتون هم عضو شدم
    موفق موید باشید امیـــر حســـین
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

2. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)