نوشته اصلی توسط H.G.N با سلام حسین هستم از شهرستان عجب شیر ( پادگانش معروفه تو کشور ) حسين قديما معروف بود ديگه نه الان منم مهرداد هستم رشته كامپيوتر سال سوم. توكا شما هم خودتون رو معرفي نمي كنيد ؟
ویرایش توسط ms313 : March 4th, 2012 در ساعت 23:51
برنامه نویسی PHP اطلاعات پرواز فرودگاه های ایران
نوشته اصلی توسط ms313 حسين قديما معروف بود ديگه نه الان منم مهرداد هستم رشته كامپيوتر سال سوم. توكا شما هم خودتون رو معرفي نمي كنيد ؟ بابک علمدار ، ساکن در آذربایجان کلا میگردیم ولی بیشتر اسکو و خود تبریز ... :دی دانشجوی سال n ام آی تی ! نوشته اصلی توسط itjavani من هم آذری نیستم ولی آذری ها رو دوز دالم... یاشاسین آذربایجان هم یادتون رفت! آره مهران خیلی دوستشون داری :دی عید دارم میام شمال حتما یک عرض ادبی میکنم به شما !
plastic
نوشته اصلی توسط tukanet آره مهران خیلی دوستشون داری :دی عید دارم میام شمال حتما یک عرض ادبی میکنم به شما ! آورین ، بفرما در خدمتیم قبل از حرکت هماهنگ کن خونه نباشم
نوین سرور | هاست ایران | سرور مجازی ایران
نوشته اصلی توسط tukanet بابک علمدار ، ساکن در آذربایجان کلا میگردیم ولی بیشتر اسکو و خود تبریز ... :دی دانشجوی سال n ام آی تی ! آره مهران خیلی دوستشون داری :دی عید دارم میام شمال حتما یک عرض ادبی میکنم به شما ! الان محمد میگه هماهنگ کن خونه نباشیم :دی
نوشته اصلی توسط tukanet عید دارم میام شمال حتما یک عرض ادبی میکنم به شما ! کسی اینو را نده، زیادی میخوره
نوشته اصلی توسط 1eng.ir کسی اینو را نده، زیادی میخوره از دست تو ممد خوب چی میشه مهمون حبیب خداست
Telegram: mehdi_niromandan
نوشته اصلی توسط 1eng.ir کسی اینو را نده، زیادی میخوره خوب تا الان خوردم چیزی شده ؟!
ویرایش توسط TukaNet : March 7th, 2012 در ساعت 06:02
نوشته اصلی توسط tukanet خوب تا الان خوردم چیزی شده ؟! نه ولی یکم دیگه بخوری میترکی :دی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن