راه دوم انتقال سایت به هاست داخل ایران هست (اگر براتون مقدور باشه اینم باعث رفع فـــیلـــتر میشه)
راه دوم انتقال سایت به هاست داخل ایران هست (اگر براتون مقدور باشه اینم باعث رفع فـــیلـــتر میشه)
تا جایی که بنده اطلاع دارم، سیستم فــیلـترینگ فقط بر روی روتر هایی که اینترنت رو وارد کشور میکنند، اعمال میشه
پس وقتی دامین ای روی یک سرور داخل ایران قرار بگیره، فـیلـتر نخواهد بود!
ضمن اینکه این فقط یک راه حل فوری بود میشه گفت برای دور زدن فـیلـترینگ وجود داره و با توجه به اینکه سایت ایشون هم غیر قانونی نیست، مشکلی براشون پیش نخواهد آورد.
اما خب ثبت در ساماندهی هم به عنوان راه حلی که آنها میخواهند، مشکل رو حل خواهد کرد
درنهایت انتخاب با مسئول سایت هست![]()
حرف شما کاملا صحیح هست اما اگر دامنه روی سرور های خارجی باشه فکر نمیکنم شدنی باشه درسته؟؟مثل .com و.org و غیره که در ایران هاست نمیشن(میزبانی نمیشن)
یعنی زمانی که یه دامنه روی هاست ست میشه اون وقت اون هاست میشه هاستی که دامنرو میزبانی میکنه دوست عزیز؟من اینو نمیدونستم البته طبیعتا باید اینجوری باشه که میشه پارک دامنه روش ست کرد ولی بهش تا حالا فکر نکرده بودم.
meysmam جان زیاد گیر لغاتی که نوشتن نباش کلا از این چیزا زیاد مینویسن.ولی کیه عمل کنه.فکر کن بخوان 100 هزار نفر رو برای 100 هزار سایت استخدام کنن شدنی نیست هست؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)