نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 96

موضوع: [حامی هاست] فروش استثنایی سرور مجازی از انگلستان،آمریکا،آلمان و سوئیس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : [حامی هاست] فروش استثنایی سرور مجازی انگلستان

نقل قول نوشته اصلی توسط info_dlsong نمایش پست ها
    از شما بعید هست اینگونه عامیانه فکر کنید ...
    اساس کار آنتی تورنت رایج میکروتیک Kill کردن یوزر هست, اگر میکروتیک به عنوان گیت وی قرار بگیره در نتیجه فقط ترافیک ازش عبور میکنه و یوزری بهش کانکت نیست که اسکریپت سیژنش رو از رو آی پی Kill کنه !
    *****ینگ های Layer7 هم خوب کار نمیکنند...

---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------

اسپم به صورت Default روی سرور ها کنترل شده هست
    در مورد تورنت هم کمکتون میکنم که تا حدی جلوش رو بگیرید
    تنها موردی که میمونه Attack یا اسپمینگ روی پورت های رایج مثل 80 هست (بطور مثال کاربر با آی پی سرور در انجمن های تخصصی خارج ایران تبلیغات دارو های جنسی رو بکنه ...)

بنده تضمین میکنم که در صورت دریافت Abuse و برخورد به موقع از جانب شما داون تایمی نداشته باشید
    با تشکر

---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------

در این خصوص محدودیتی نداریم...
    غیر از چند موردی که در قوانین ذکر شده محدودیت دیگری برای استفاده از سرور ها وجود ندارد

---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:43 AM ----------

30 دقیقه الی 24 ساعت
    دکتر جون بنده گفتم دیتا بیس منطورم دیتا بیس نت تک پلاس بود روی سرور ویندوز گفتم نتورک منظورم نتورک میکروتیک بود یعنی بجای اینکه ایپی سرور ویندوز بدین بهیوزر ایپی میکرو تیک میدن برای کسانی که دوست دارند از دیتا بیس نت تک پلاسشون به هر دلیلی استفاده کنند(بعضیها هستند کلی یزور دارن توی نت تک و بارشون مقدور نیتس که منتقل کنند به میکرتیک یا ای بی اس ) تست شده 100% اگر بلد نیست یا بیخبر هستید لطفا نظر ندین شما ظاهرا عامیانه فکرمکنید
    دوست داشتد سر یک سرور اختصاصی توی این جمع شرط میبندم اگر کار نداد من تا 2 ماه سرور اختصاصی 500 دلاری میدم به شما اگر جواب نداد وتورنت بسته نشد(کاربر ی که توی دیتا بیس نت تک روی ویندوز هست از طریق میکرتیک وصل شد با ایپی میکرتیک و با استفاده از تورنت شروع کرد به دانلود تورنت و بعداز چند ثانیه دیس شدا ) شما این کار انجام میدن و تا 2 ماه سرور میدن دکتر جون حله فکرکنم قضیه
    ( توی خود میکروتیک که کلا میشه تورنت بست این یوزر هم مشکلشون توی ویندوز بوده که توضیحش دادم
    ویرایش توسط MagicVps.Com : February 27th, 2012 در ساعت 04:35
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو انجمن info_dlsong آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

پیش فرض پاسخ : [حامی هاست] فروش استثنایی سرور مجازی انگلستان

نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    دکتر جون بنده گفتم دیتا بیس منطورم دیتا بیس نت تک پلاس بود روی سرور ویندوز گفتم نتورک منظورم نتورک میکروتیک بود یعنی بجای اینکه ایپی سرور ویندوز بدین بهیوزر ایپی میکرو تیک میدن برای کسانی که دوست دارند از دیتا بیس نت تک پلاسشون به هر دلیلی استفاده کنند(بعضیها هستند کلی یزور دارن توی نت تک و بارشون مقدور نیتس که منتقل کنند به میکرتیک یا ای بی اس ) تست شده 100% اگر بلد نیست یا بیخبر هستید لطفا نظر ندین شما ظاهرا عامیانه فکرمکنید
    دوست داشتد سر یک سرور اختصاصی توی این جمع شرط میبندم اگر کار نداد من تا 2 ماه سرور اختصاصی 500 دلاری میدم به شما اگر جواب نداد وتورنت بسته نشد(کاربر ی که توی دیتا بیس نت تک روی ویندوز هست از طریق میکرتیک وصل شد با ایپی میکرتیک و با استفاده از تورنت شروع کرد به دانلود تورنت و بعداز چند ثانیه دیس شدا ) شما این کار انجام میدن و تا 2 ماه سرور میدن دکتر جون حله فکرکنم قضیه
    ( توی خود میکروتیک که کلا میشه تورنت بست این یوزر هم مشکلشون توی ویندوز بوده که توضیحش دادم
    در این مورد حق با شماست
    میکروتک جزء Router هایی هست که امکان تعریف Radius رو داره
    از Radius های قدیمی مثل NTTac هم ساپورت میکنه و کاربر میتونه برای Accounting و Authentication کاربر هاش از Radius های جانبی استفاده کنه
    با توجه به اینکه فایروال میکروتیک امکان شناسایی نوع کانکشن ها رو تا حدی داره (deep packet inspection) و کانکشن های Peer2Peer را هم شناسایی میکنه میشه با اسکریپت ساده ای مشکل تورنت را برطرف کرد
    در این حالت کاربرانی که در Radius ساخته میشوند با یکی از پروتکل های استاندارد به سرور میکروتیک متصل میشند و اگر بخوان تورنت دانلود کنند در فایر وال نوع کانکشن Peer2peer شناسایی میشه و توسط اسکریپتی که Schedule روی هر چند ثانیه شده یوزر خاطی Kill میشه

بنده منظور شما رو بد متوجه شدم فکر کردم مثل خیلی از دوستان دیگه که به جای Gateway استاندارد شبکه اصلی شون میکروتیک رو با خیال اینکه جلوی پروتکل Torrent رو میگیره به عنوان Gateway قرار میدن دارید نظر میدید.

سرور های 500 دلاریتون هم برای خودتون استفاده کنید تا ضریب Sharing تون رو پایین بیارید
    ویرایش توسط info_dlsong : February 27th, 2012 در ساعت 13:11 دلیل: اشتباها به جای اسکریپت نوشته بودم نرم افزار
    Email: hamihost [at] gmail (dot) com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)