دوست عزیز
میتونم با اطمینان بگم، بالای 90 درصد سرویس دهندگان فروم، شرایط مشابهی برای ساعات پشتیبانی دارند (فقط اعلام نمیکنند!)
ضمن اینکه این اتفاقات هم خیلی خیلی کم پیش میاد و شما هم پنل مدیریت خواهید داشت برای رفع مشکلات احتمالی سرور.
قیمت هم با احتساب دلار 2000 تومانی، بنظر بنده بالا نیست بلکه پایین هم هست!
(بنظرم از کسانی که قیمت پایینتر میدن باید دلیل اش رو بپرسید)
پی نوشت : قصد بی احترامی به همکاران رو نداشتم و هدف فقط شفاف کردن موضوع بود.
بله حق با شماست اما خوب بازم مشکل من الان اینه که از جایی که همیشه سرویس میگیرم گفتن تا 16 اسفند آی پی ندارن بعد من سه روز پیش با اون قیمتا به یکی فروختم دنبال یه جا میگردم قیمتاش مثه اونجا باشه
یعنی 128 میک باشه 8 تومن 256 وین باشه 16 تومن
بله حق با شماست اما خوب بازم مشکل من الان اینه که از جایی که همیشه سرویس میگیرم گفتن تا 16 اسفند آی پی ندارن بعد من سه روز پیش با اون قیمتا به یکی فروختم دنبال یه جا میگردم قیمتاش مثه اونجا باشه
یعنی 128 میک باشه 8 تومن 256 وین باشه 16 تومن
دوست من ما شرایط را جز پشتیبانی 24 ساعته و اینکه آیپی هایی که بلاک میکنید را رایگان به ایپی دیگر تغییر دهیم!
داریم .در صورت نیاز در خدمتیم!
دوست من ما شرایط را جز پشتیبانی 24 ساعته و اینکه آیپی هایی که بلاک میکنید را رایگان به ایپی دیگر تغییر دهیم!
داریم .در صورت نیاز در خدمتیم!
دلیل هزینه آی پی چیه دیتا سنتر فک نمیکنم بابتش از شما هزینه ای بگبره
من مطمئنم حداقل در ماه 2 بار آپیم بن میشه اونوقت چقد میشه هر بار که آپی و درست کنین ؟
دلیل هزینه آی پی چیه دیتا سنتر فک نمیکنم بابتش از شما هزینه ای بگبره
من مطمئنم حداقل در ماه 2 بار آپیم بن میشه اونوقت چقد میشه هر بار که آپی و درست کنین ؟
دوستان کس دیگه با این قیما نمیتونه سرویس بده ؟
دوست من ظاهرا متوجه نیستید که ایپی دارای هزینه است!
جدایی این که ایپی که شما بلاک کرده اید برای مدت مشخص برابر خلافی که انجام داده اید بند میماند!
البته بعضی از دوستان هستند که ایپی بنام خودشان هست و پاسخگو هستند و مشکل چندانی ندارد!
بقیه موارد در سایت موجود است!