-
February 18th, 2012, 16:59
پاسخ : نظرتون درباره دروپال چست!

نوشته اصلی توسط
shivahost
همیشه از دروپال دوری کردم. اما دلیلش بی سوادی و عدم جذابیت و ضعف های آن و .... نیست که برعکش هم سوادش هست هم جذابیت داره و تقریبا نقطه ضعف نداره. دلیل دوری من از دروپال فقط و فقط شخصیت طرفداران آن بوده. افرادی که با دروپال کار می کنند همیشه فکر کرده اند تافته جدا بافته هستند.
البته اینجا از آقای امیر منصوری و نوع رفتار و پاسخشان خوشم آمد اما خداییش شخصیت e-741 را ببینید!
بزرگی افراد به ادب و شخصیت اونهاست چه مدرکی هستند که جناب bepad متخصص دروپال نیستند!ایشون یکی از مجبرترین برنامه نویس های نت هستند.
-
تعداد تشکر ها ازhostservice به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2012 16:59
# ADS
-
February 18th, 2012, 17:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hostservice
بزرگی افراد به ادب و شخصیت اونهاست چه مدرکی هستند که جناب bepad متخصص دروپال نیستند!ایشون یکی از مجبرترین برنامه نویس های نت هستند.
حق با شماست! اما منظور من افراد فعال در زمینه دروپال است. شاید با راه اندازی سایت جناب bepad من هم جذب دروپال شدم! اما تا حالا هرکس دروپال کار کرده نخواسته دیگران را به آن جذب کنه و به قول خودش دروپال را از ..... رفتن حفظ کرده!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2012, 18:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
حق با شماست! اما منظور من افراد فعال در زمینه دروپال است. شاید با راه اندازی سایت جناب bepad من هم جذب دروپال شدم! اما تا حالا هرکس دروپال کار کرده نخواسته دیگران را به آن جذب کنه و به قول خودش دروپال را از ..... رفتن حفظ کرده!
سلام
ممنون از نظر شما.
انشالله با گرد هم اوری گروهی مناسبی در کنار دیگر زحمت کشان دروپال فارسی سعی میکنیم در این مجموعه انچنان که شایسته استفاده کنندگان پارسی هست خدمت ارائه دهیم
موفق و شاد باشید.
-
تعداد تشکر ها از bepad به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2012, 21:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
با درورد
من یکی از ادمینهای drupalpersian.com هستم. فعلا سایت را من و هادی فرنود مدیریت میکنیم. بارها در سایت و در جاهای مختلف اعلام کردیم که نیاز به همکاری داریم. اما متاسفانه هیچ کس همکاری نمیکنه.
ما هم دو نفر بیشتر نیستم از طرف خود دروپال مسئول محتوای پارسی شدیم. اگر کسانی مایل به همکاری هستند خوشحال میشم توی سایت drupalpersian.com عضو شوند و اعلام آمادگی کنند.
ارادتمند
امیر منصوری
قرار شد خبر کنید ... که متاسفانه انگار هادی حالشو نداشت حتی یه مسنجر باز کنه.
-
-
February 19th, 2012, 22:11
عضو انجمن
امن ترین سیستم مدیریت محتواست
ضمنا سایت رسمی سازنده ش افزونه های زیادی داره!!!
اگه برنامه نویسی بلد باشد و بتونید افزونه هاش رو فارسی کنید ....
من به شخصه به عنوان کوچیک همه یکی از استفاده کنندگان از این سیستم خواهم بود!!!
-
تعداد تشکر ها از dade24 به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2012, 17:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
om!d-D
قرار شد خبر کنید ... که متاسفانه انگار هادی حالشو نداشت حتی یه مسنجر باز کنه.
جناب امید عزیز درود
هادی ایران نیست و در انگلستان هستند. احتمالا مشکلی پیش اومده چون حتی منم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.
در اولین فرصت اطلاعات را پ/خ میکنم. ممنون بابت همکاری.
درضمن با من در پ/خ در تماس باشید.
ارادتمند
امیر منصوری
-