نوشته اصلی توسط orojlo والا ماست خوب الان کم پیداست از اون ... خورهای تیز هستی ماست محلی برای مزه خوبه با چیپس و..... ( من فقط دیدم امتحان نکردم)
نوشته اصلی توسط alborzgostar از اون ... خورهای تیز هستی ماست محلی برای مزه خوبه با چیپس و..... ( من فقط دیدم امتحان نکردم) نه بابا من کجا ... خورم ولی چیپس ماست خورم حرفه ای
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست. مصطفی چمران AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
نوشته اصلی توسط orojlo نه بابا من کجا ... خورم ولی چیپس ماست خورم حرفه ای کسی چیپس و ماست الکی نمیخوره، حتماً قبلش یه کاری کرده دیگه من تو کارای تو موندم امضات که خیلی جفنگه آواتارت که خیلی عالیه لیست دوستات هم از اعضای فروم هم بیشتره
نوشته اصلی توسط 1eng.ir کسی چیپس و ماست الکی نمیخوره، حتماً قبلش یه کاری کرده دیگه من تو کارای تو موندم امضات که خیلی جفنگه آواتارت که خیلی عالیه لیست دوستات هم از اعضای فروم هم بیشتره مورد اول نوکرت برم مورد دوم بگو ماشالله مورد سوم جانم فدای رهبر لیست رفیقها هم که بگو خدا زیادش کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن