(عظمت واقعی در آن نيست كه هرگز سقوط نكنيم، بلكه در آن است كه هر بار سقوط كرديم دوباره برخيزيم)
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد : او می گوید آری و هرچه می خواهی به تو می دهد. او می گوید نه و چیز بهتری به تو می دهد, او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد.
سلام.
دوست عزیز، WebRang ما همه اینجا ایرانی هستیم و باید هوای هم رو داشته باشیم، اینو من 1000 بار تاکید کردم.
لطفاً جایی رو پیشنهاد ندید که ازش مطمعاً نیستید !!!!
شما حاظرید اگر واسه سرور ایشون در iWeb مشکلی پیش اومد، مسولیتش رو قبول کنید ؟
در هر حال، هدف ما به نتیجه رسیدن هست، نه بحث کردن.
پس یکم سعی کنید هوای بچه های این انجمن رو داشته باشید که فردا پشت سرتون نفرین نکنند حداقل !!!!
با تشکر.
ممنون از دوستان و راهنمایی هاتون
دیتاسنتر های زیادی مد نظر دارم در آمریکا ...
خوب باید از قیمت کم شروع کنم شما بودجه اول رو 70 حساب کنید چون ماه دو به به بعد کل سرور آپگرید میشه مثلا 8 گیگ رم و ....
هدف من : آپتایم بالا + پورت اختصاصی ( در حد 10) +ساپورت خوب+قیمت آپگرید مطلوب مثال (هر 2گیگ رم 20تومان) و ...
انگلیس و کانادا و فرانسه خوب هستند اما آمریکا ( تحریم ) کلا خطرناک . بیشتر مشتری های امروزی آمریکا رو نمیخواند بیشتر کشور های بالایی رو مد نظر دارن
اما در مورد دیتاسنتر هایی که گفتم اگر میشه یه توضیحی بدیداگر تجربه از Server.lu , ovh دارید ممنون میشم
باتشکر
(عظمت واقعی در آن نيست كه هرگز سقوط نكنيم، بلكه در آن است كه هر بار سقوط كرديم دوباره برخيزيم)
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد : او می گوید آری و هرچه می خواهی به تو می دهد. او می گوید نه و چیز بهتری به تو می دهد, او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)