با کمی هزینه و تخصص میشه uptime رو 100 در 100 کرد . آپ تام 100 در 100 برای 1 سرور امکان پذیر نیست . کسایی که می گن به کل امکان پذیر نیست هنوز کار با چند سرور رو تجربه نکردند متاسفانه !
با کمی هزینه و تخصص میشه uptime رو 100 در 100 کرد . آپ تام 100 در 100 برای 1 سرور امکان پذیر نیست . کسایی که می گن به کل امکان پذیر نیست هنوز کار با چند سرور رو تجربه نکردند متاسفانه !
دقیقا منظور من هم همینه. حرفی از یک سرور نزدم و نگفتم آپتیام سرور مجازی یا اختصاصی 100% بلکه گفتم آپتایم هاست اشتراکی 100% که امکان پذیر هم هست اما هزینه بیشتری دارد. نظر سنجی هم برای این است که اگر به قیمت مناسبی بشه رسید سرویس را راه اندازی کنم.
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
ما می تونیم تضمین بدهیم. به جز در موارد بسیار فورس ماژور ( مثل وقوع سونامی در ژاپن همزمان با زلزله بسیار قوی در فرانسه و قطع برق کانادا در همان لحظه )
اگر هم شد 99.99999 درصد پول طرف را پس می دهیم.
حالا چقدر حاضرید هزینه کنید؟
مثلا چند تا سرور دوست عزیز ؟! 3تا ؟ 5 تا ؟ 50 تا ؟ 100 تا ؟
OnApp CDN Pricing |OnApp
Load Balancer - Why do I need two load balancers?
از مفاهیم CDN سررشته دارید ؟
اگر بخواید از بالانسر ها و نرم افزار های کلود آماده استفاده کنید ماهیانه بیش از 1500 دلار حداقل خرج لایسنس ها میشه و اگر بخواید خودتون راه اندازی کنید بیش از 50 هزار دلار ...
کیس سرور ها باید مال خودتون باشن در غیر این صورت آپتایم مفهومی نداره . چون در هر لحظه صاحب کیس سرور میتونه ادعای مالکیت کنه و سرور رو بیاره پایین !
مگر شما تضمین نمیدید 100% هست ؟!
دوست عزیز اگر کسی بخواد خرج کنه مطمئن باشید 100 برابر اگر سرور داون بشه ضرر میکنه .
حاضرم بالای 500 تومن خرج کنم برای 100 مگ فضا ! اما بابت هر 5 دقیقه عدم دسترسی به سرور از هرکجای جهان 1000 دلار خسارت می گیرم اگر تضمین میدید !
×××××××××××××××××
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)