یکی نیست توضیح بده بالاخره درست میشه یانه اصلا بک اپی وجود داره میشه به حالت قبلی دوباره برگشت خواهشا اقایون درست درمون جواب بدن تا بدونیم چه خاکی باید به سرمون بریزیم
یکی نیست توضیح بده بالاخره درست میشه یانه اصلا بک اپی وجود داره میشه به حالت قبلی دوباره برگشت خواهشا اقایون درست درمون جواب بدن تا بدونیم چه خاکی باید به سرمون بریزیم
متاسفانه این شرکت ها تنها چیزی که براشون مهم نیست مشتریه. فقط به فکر سود و زیان خودشونن! شعار همین یوزر vps-baran.ir رو توجه کن. رمز موفقیت ما: کیفیت، پشتیبانی و مشتری مداری است.
بعد در کنارش پست هاشون رو بخون: مثلا این پست http://www.webhostingtalk.ir/f41/408...tml#post376251
شعار ما دقیقا درسته و هیچ کلکی در کار نیست زمانی که شما ساعت 4 صبح هم تماس بگیرید کارتون راه می افته و بابت این حرفی که زدم که من اگه جای اقای قنبری بودم این بود که شما
فکر می کنید پولی که بابت سرور به اقای قنبری میدید باید تمام دنیا رو بهتون بدن این حرف من بود . چون هنوز درکتون بابت اینکه اتفاقاتی که می افته در اون حد نیست
ما بابت سرور هامون پول بیشتری از مشتری میگیریم و بهترین کیفیت رو میدم چون خودمون هم پول بیشتری به سرور ها میدیم تا کیفیت خوبی داشته باشیم
و اگه مشتری ناراضی باشه حتی داخل سایت زدم تا 3 روز بازگشت پول ولی اگه 15 روز هم گذشته باشه تمامو کمال پولشو پس میدیم
ویرایش توسط vps-baran.ir : February 8th, 2012 در ساعت 15:13
پشتیبانی برای این مواقع هست نه وقتی که همه چیز درسته! من الان انتظار دارم پاسخ بشنوم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)