-
February 8th, 2012, 14:15
پاسخ : ایا Hetzner ایران رو تحریم کرده ؟

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
شما زمانی که از این شرکت سرویس گرفتید یعنی تمام قوانین این شرکت رو قبول کردید
شما فقط مو رو می بینی
من از یکی دو هفته پیش که بسته های بستی فروشگاه اینترنتی رو فرستادم و هنوز بعضی ها به دستشون نرسیده برای پیگیری به سایت می یان می بینن سایتی وجود نداره خوب بعد یا از جای دیگه تهیه می کنند می گن این سایتش در پیت بوده
یا اینکه دیگه تحویل نمیگرن و بی خیال میشن
خلاصه ضررش همین دیشب تا الان نیست وسیع تر از این حرف هاست که شما داری تصور می کنی
بک آپ هم ندارم
اصلا خود میهن وب هاست هم سایتی نداره الان خودش هم ترکیده شده قضیه کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره یا کچل اگه دوایی داشت سر خودش می موشت
-
-
February 8th, 2012 14:15
# ADS
-
February 8th, 2012, 14:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
internet
من که فکر نکنم فایده داشته باشه و الکی داریم وقتمون رو تلف می کنیم اگه نمیشه لطفا اعلام کنید که من سریع دی ان اس ست کنم ir هم هست تا ست بشه عمر نوح می خواهد
بک آپ دو هفته پیش هم ریستور کنم بدبختی داریم به خدا
کاره شما مگه چیه؟
که اینقدر عجله دارید
-
تعداد تشکر ها از vps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2012, 14:28
متاسفانه تو کشور ما ، نمیتونن درک کنند که همونطور که شما قراره سود کنی ، کسی که برای سرویس هم جور میکنه دوست داره سود کنه.
با این وضع ارز در کشور ما به نظر شما ایشون راهی به جز پرداخت در دقیقه نود دارن؟
اگه شما بودی چیکار می کردی؟
-
-
February 8th, 2012, 14:35
متاسفانه هنوز هیچ خبری نیست و الان تقریبا 24 ساعت شده سایت بالا نمیاد این وضیعت اصلا خوب نیست ادم دستش به هیچ جا بند نیست فقط یه بک اپ مال 3 هفته پیش رو دارم خدا رحم کنه
-
-
February 8th, 2012, 14:36

نوشته اصلی توسط
faratools
من اگه بودم دو روز قبل به مشتری ها می گفتم مشکل پرداخت ارز داریم که بتونن بساطشونو جمع کنن و یک فکر دیگه بکنن. ضمنا اون پیام مسخره سایت و تلفن رو هم بر می داشتم که مغز مشتری لگد مال نشه!
-
-
February 8th, 2012, 14:38

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
کاره شما مگه چیه؟
که اینقدر عجله دارید
من از سال 86 شاپ دارم و شما حساب کن الان مشتریان این چهار سال مراجعه کنند یا حالا مشتریان جدید تماس می گیرن خودمم عاجز شدم
مشتری ها می گن سایتت چی شده من چی بگم بهشون بگم صبر کنند؟ بگم سایت کی درست میشه؟ اصلا بگم درست میشه یا نمیشه؟
ویرایش توسط internet : February 8th, 2012 در ساعت 14:43
-
-
February 8th, 2012, 14:39
24 ساعت شد
نزدیک به 400تا سایت مشتریان ما رو هوا هستندپ
-
-
February 8th, 2012, 14:40

نوشته اصلی توسط
faratools
متاسفانه تو کشور ما ، نمیتونن درک کنند که همونطور که شما قراره سود کنی ، کسی که برای سرویس هم جور میکنه دوست داره سود کنه.
با این وضع ارز در کشور ما به نظر شما ایشون راهی به جز پرداخت در دقیقه نود دارن؟
خوب من همه این ها رو قبول دارم از دیشب تا الان چند ساعت گذشته اصلا مشخص نیست شاید هم اصلا درست نشه الکی داریم بحث می کنیم می تونست یه ایمیل یه پیامک یه خبری بده به همه که این مشکل بخاطر تحریم ایجاد شده دوستانی که می خواهند بک آپ بگیرند یا قصد به روز کردند فعلا بک آپ بگیرند و به روز نکنند که این مشکلات پیش نیاد که من الان هر ساعتش باید ضرر بدهم
-
-
February 8th, 2012, 14:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
internet
من از سال 86 شاپ دارم و شما حساب کن الان مشتریان این چهار سال مراجعه کنند یا حالا مشتریان جدید تماس می گیرن خودمم عاجز شدم
مشتری ها می گن سایتت چی شده من چی بگم بهشون بگم صبر کنند؟ بگم سایت کی درست میشه؟ اصلا بگم درست میشه یا نمیشه؟
اگه من جات بودم همون دیشب دی ان اس هارو عوض میکردم
و یه صفحه میزدم که در حال حاضر سایت با مشکل فنی مواجه هست لطفا چند ساعت دیگر مراجعه کنید
-
-
February 8th, 2012, 14:45
آقای قنبری نمی خوان جواب بدن ؟ فکر کنم الان وقته ناهار و نماز آلمانی ها باشه !
-