سلام
دوستان من دارم از javanserver.com هم vps مي گيرم هم ريسلر
كسي تجربه استفاده با اين عزيزان رو داره ؟
ممنون
سلام
دوستان من دارم از javanserver.com هم vps مي گيرم هم ريسلر
كسي تجربه استفاده با اين عزيزان رو داره ؟
ممنون
آقای مسعودی کارشون خوب هست...
من هم ازشون سرور مجازی دارم.
کارشون تایید میشه.
متعهد و مشتری مدار هستند.
موفق باشید.
اعتماد به نفس! پس اعتماد به خدا چه شد؟
خوب خدا رو شكر.. زود به نتيجه رسيديم.. مرسي از دوستان..
منم تایید می کنم آیپی خاستی برا پینگ گرفتن پ.خ بده
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
تاااااااااااااااااااااااا اااید میشود
سلام
اگر الان باز هم نیان و من رو به خراب کردن اعتبارشون متهم کنن باید بگم که برخلاف دوستان من از ایشون راضی نیستم
هنوز سوالات من بی پاسخ موندن:
http://www.webhostingtalk.ir/f129/36913/
من نمیگم ایشون کارشون خوب نیست
من بیشتر از دو ساله عضو این انجمن هستم ندیده بودم کسی با این شرکت مشکل داشته باشه ولی برای خودم مشکل پیش اومد منتظر بودم ایشون ثابت کنند که مقصر نبودن ولی قانع نشدم
ممنون از همه دوستانی که به ما لطف دارند!
بنده فکر کنم تا جای ممکن تونستم توضیح بدم!
با شما تماس گرفته شد بعد یک ساعت صحبت کردن شما سوزنتون روی من قانع نشدم گیر کرده بود در هر حال همکارانی که با این دیتاسنتر کار میکنند بهتر میدونند روال برخورد با ابیوز به چه صورت هست!
قبلا هم گفتم وب هاستینگ تالک دادگاه نیست!در قوانینش هم سلب مسئولیت کرده شما میتونید از طریق دادگاه میتونید شکایت کنید و ما با دلایلی مستند در خدمت هستیم! و به جای قراردادن لینک تاپیک ، لینک عکس حکم دادگاه رو بزارید! طلا که پاک ه چه منتش به خاک ه! اصلا نیاز نمیبینم که پاسخ تاپیک بدم بفرمایید دادگاه در خدمتم اگر حق با شما بود دادگاه به نفع شما رای خواهد داد اگر هم نبود که ما ادعا حیثیت خواهیم کرد! دوست داشتید پیگیر بشید فردا شرکت تماس بگیرید شماره وکیل شرکت به همراه آدرس دفتر رو بدم خدمتتون! این پست شما هم تخریبی هست! یعنی شما منو دوست داشتید لینک تاپیک گذاشتید یا قصدتون چیز دیگه بود ؟ این پست را نقل قول نکنید پاسخی نخواهم داد دیدار به همان جایی که بنده رو تهدید میکنید!
موفق باشید
باز هم از همه دوستانی که خوب و بد نظر دادند تشکر میکنم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)