ضمنا خدا رو شکر رابطهی بنده با مردم اینقدر خوب هست که در مواقع مشکل ازشون کمک بگیرم، اونم مشکل شما نه خودم! مثل شما فحاشی نمیکنم به همکاران دیگه که کمک میکنن. و ازشون تشکر میکنم به خصوص آقا رضای عزیز که اون شب ساعت ۱ تا ۲ مشغول کار روی سرور شما شدن.
----------------
موفق باشید توی دیداس کردن بقیه آقای عزیز. :دی دیدم که یه لطفی هم به سیستم های ما کردید
ضمنا برای اسکن کردن شبکه هم اون برنامهی ویندوزی به درد نمیخوره، روی سرورهای جدید که از همکاران گرفتید از nmap استفاده کنید!!
بهتره ما در مورد خرید های شما به بقیه سرویس دهنده ها اطلاع رسانی کنیم که کارتون چی هست و
ریسلری بدون اجازه میکنید و سر هر مشکل کوچیکی ( از کانفیگ ****** سرور تا استارت کردن نرم افزار ها ) گاه و بی گاه تلفن کاری میکنید و انتظارات خارج از حد تصور دارید.
شاید باید منطق ارزشمند شما رو به دوستان توضیح بدیم، که وقتی نامهی Abuse دیتا سنتر رو براتون فوروارد کردیم و تلفن زدیم که سعی کنیم مشکل رو حل کنیم، شما چه برخوردی کردید؟
لازمه که دو نامهی Abuse رو هم اینجا بگذارم؟
در مورد پورتها، ما به خودمون و مشتری هامون افتخار میکنیم که هیچ پورتی رو روی سرور و روتر نبستیم و همه درست استفاده میکنند. خودشون قانون رو رعایت میکنند و نیازی نیست چماق بالای سرشون باشه.
شاید هم باید اطلاع بدیم که روی هر سرورتون بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ یوزر بالا مییارید و پورت رو یک تنه مصرف میکنید و باز هم شاکی هستید!
و شاید باید به تواناییهاتون ایمان بیاریم که یک بک آپ ساده رو نتونستید ری-استور کنید و باز هم از پشتیبانی سرور مجازی انتظار داشتید براتون برگردونه ( و با خوش رویی برگردوندیم ) ؟
و در آخر شاید باید به این نکته بپردازیم که ما رو با تلفن تهدید بی جا میکنید ؟؟
شما من رو شخصا، و شرکت رو تهدید به هتک حرمت و شکایت کردید. خوب دوست عزیز من که توی تلفن هم بهتون گفتم!!
بفرمایید انجام بدید!
----------------
من مشکلی با تخطئه و به قول خودتون آبروریزی ندارم، چه در این تالار چه جاهای دیگه. انصافا جالب هم عمل کردید و دوستان دیگه هم که آتش بیاری معرکه ای رو کردند که شما به راه انداختید ( و از ادب همکاری و دوستی صنفی به دور بود. )
مشتریهای ایرانی عمدهی ما در مورد مسئلهی شما توجیه شدند و شرکت ما هم نیازی به <فروش حتی یک عدد زیر قیمت بازار> نداریم. قبلا هم به شما گفتم که درآمد ریالی ما از راه سرور و .... نیست و کار دیگه ای هست. این رو هم داریم و ازش استفاده میکنیم.
دوست عزیز، شما هر چقدر دیگه که دوست دارید این جا در مورد ما صحبت کنید. از شخصیت و شان من به دور هست که پاسخی به شما بدم.