---------
به به. آقای مبارکی عزیز. مثل اینکه دارید سعی میکنید به تهدیدی که کردید عمل کنید !
چرا از برنامههای دیداسی که نصب کرده بودید چیزی نگفتید؟ بد کاری کردیم به مشتری ها مون اعتماد کردیم و کلیهی پورت ها رو باز گذاشتیم؟
لازمه عکس های مربوط به netscan و ddos رو که برای خودتون هم فرستادم، این جا بگذارم؟ تا همه آشنا بشن با مدل کاری شما؟
لازمه که موکدا اشاره کنم که ساعت ۱ نصفه شب درخواست پشتیبانی تلفنی داشتید، در مورد چیزی که اصلا به ما مربوط نبود، و ما انجام دادیم؟
واقعا که !
بفرمایید یک نمونه رو این جا برای روشن شدن ماجرا میگذارم.

و
همونطور که دو سه بار دیگه هم به شما گوشزد کردم، این که ما قسمتی از هزینهی شما رو پس دادیم لطفی بوده که بخاطر شرایط خاص عصبی و مالی شما انجام دادیم. لطفا در این مورد بحث اضافی نکنید. همونطور که در شرایط فروش ما هم گفته شده و شما اون رو پذیرفتید، ما تعهدی مبتنی بر بازگشت پول به شما نداشتیم.
بگذریم از توهین هایی که به ما، همکار های ما و بقیهی دوستان خوب این صنف کردید.
--------------
دوست عزیز، خجالت بکشید از رفتارتون. این جا یک بازار رقابتی هست و شما حق توهین به سرویس دهندههای دیگه رو ندارید.
بگذریم از این... فکر کنم شما هم همین جوری کار رو شروع کردید دیگه، نه؟ شایدم از اول تونسته باشید یک دیتا سنتر بخرید .... یا شایدم با فروش وی پی ان شروع کردید؟ به هر حال هر چیزی یک شروعی داره.
تا جایی که یادم هست مدیران قبلا در مورد این حرکت زشت شما تذکر کافی داده اند. لطفا وقتی در یک تالار مجازی فعالیت میکنید به قوانینش احترام بگذارید.
http://www.webhostingtalk.ir/f2/35278/
---------------
دوست عزیز. فاصلهی بین روز ۱ بهمن و ۲ بهمن چقدره؟؟ ۱-۲ ؟؟؟؟ یا ۱-۲ +۱ ؟؟؟ فکر کنم ساده ترین محاسبهای باشه که یک تاجر باید با خودش بکنه!!! به هر حال قبلا در مورد پرداخت بحث کرده ام ادامهاش هم بی فایده است.
---------------
آقای MagickVPS عزیز، این رو من توهین به خودم تلقی میکنم. وقتی از چیزی اطلاع ندارید در موردش صحبت نکنید.
ادب مرد، به ز دولت اوست ....