نقل قول نوشته اصلی توسط parazitjonoob نمایش پست ها
سلام
آقا من دقیقا متوجه نشدم که شما صاحب دیتاسنتر هستید یا یکی از اون تیم 4 نفره؟که میشه بهش گفت تکنسین یا کارمند.
البته من براتون آرزوی موفقیت میکنم.با تحقیقاتی هم که من انجام دادم مطمئن هستم که کارتون واقعا درسته.
فقط اگر میشد قیمتهای سرورهاتون رو با توجه به امکاناتش تا حدودی متعادل تر کنید فکر کنم هم ما مشتری میشدیم و هم کلی از دوستان.
سلام.

دوست عزیز، درواقع من مدت 1 سال هست که با این دیتاسنتر شریک شدم و دلیلش هم تنها تحقیقات بسیار بسیار زیاد در مورد دیتاسنتر های مختلف بود که منو به این نتیجه رسوند که این دیتاسنتر، همونی هست که دنیالش می گشتم و در 2 - 3 ماه اول، حدود 12 سرور خودم و مشتریانم رو از دیتاسنتر های مختلف به این شرکت منتقل کردم و سپس به دوستان قدیمی خودم از جمله مدیران محترم شرکت هاست ایران که سالهاست به دنبال یک شرکت مطمعاً و کارامد و حرفه ای می گشتند معرفیشون کردم و 6 سرور ایشان رو هم که در واقع خدمات هاستینگ خارج از کشور رو (به جز 8 سرور دیگرشون که در ایران و در دیتاسنتر AfraNET هاست شده) به این شرکت منتقل کردم و ایشان هم پس از گذشت مدت 6 ماه، متوجه قدرت و کیفیت این دیتاسنتر شدند و باعث شد که تصمیم نهاییشون رو بگیرند و انشاالاه همکاری بلند مدتی رو با ما داشته باشند.

در مورد قیمت ها هم چشم.

سایت فروش سرور در ایران هم در حال باز گشایی هست و در اون سایت قیمت های ثابت و سرورهای موجود را لیست می کنم. اطلاعات دقیقتری رو هم در اختیار شما و دیگر همکاران محترم قرار میدم و همینطور سرور های پیشنهادی به صورت هفتگی در اختیار تمامی دوستان قرار خواهد گرفت.

در هر حال، خوشحال میشم که در صورت تمایل شما برای خرید از دیتاسنتر ما، به من شخصاً ایمیل بدید و من هم قیمت های اختصاصی رو در خدمت شما قرار خواهم داد.

با تشکر.