-
October 16th, 2009, 16:51
درخواست نمایندگی فروش هاست
سرور در اروپا ( المان یا هلند ) لینوکس
کنترول پنل دایرکت ادمین( فقط دایرکت ادمین باشد )
ای پی اختصاصی
دامنه رایگان
حداکثر 5 گیگ
پهنای باند بالا
امکان بک اب گیری کامل و ارائه بک اپ به نماینده در صورت انقال به سرور دیگر (تضمین )
dns اختصاصی
اب تایم بالا
اعطای قرارداد رسمی
پرداخت هزینه بصورت ماهیانه
شرکت معتبر ثبت شده ترجیحا در تهران و دارای ادرس و دفتر فروش و تلفن ثابت
سابقه در ارائه وب هاستینگ
لطفا قیمت ها و شرایط فروش رو اعلام کنید
ویرایش توسط akbar123sat : October 16th, 2009 در ساعت 22:58
-
تعداد تشکر ها از akbar123sat به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2009 16:51
# ADS
-
October 16th, 2009, 19:20
عضو انجمن
پاسخ : درخواست نمایندگی فروش هاست

نوشته اصلی توسط
novinserver
البرز کستر عزیز ، اون کاری که من کردم چون شرکت نبودم !
شما که شرکت هستی همه را ok می دادی بعد ادرس شرکتت را در تهران با تلفن ثابتت را می گذاشتی تا در صورت موافقت خدمتتون برسند !

کستر نیستیم گستر
خلاصه کردم
فراموش کردم منبع بزارم
-
تعداد تشکر ها از alborzgostar به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2009, 22:52

نوشته اصلی توسط
tak407
شما میگی دایرکت ادمین فکر جذب مشتری نیستی که حالشون از این پنل مزخرف بهم میخوره!
دوست عزیز ما یک شرکت معتبر در زمینه فروش سرویس های اینترنت پر سرعت و وایرلس هستیم و این هاست رو برای تعدادی از مشتری های شرکت که دوست دارن کارهای سایت رو به ما بسپارن نیاز داریم
برای همین هم برامون خیلی مهمه که با شرکتی قرار داد ببندیم که حداقل بدونم کجا هستش نه فردی که یه سایت میزنه و یه شماره ایرانسل میده و چهار روز دیگه مشکلی پیش بیاد نشه پیداش کرد . البته بی احترامی نشه به برخی از اعضا ولی هر کاری کلاس خودش رو داره و قوانین خواص خودش رو داره از نظر ما سایت یک شرکت حکم آبروی یک شرکت هستش پس باید در بهترین حالت باشه
از لحاظ پنل هم بهتون بگم دو باری این بلا سرمون اومده که سی پنل رو بستن البته هاستی بوده که برای سایت شخصی خودم گرفته بودم و از اعضای همین فروم هم بودن نیازی هم نمیبینم که اسمشون رو بگم ولی برام خیلی جالبه که وقتی اومدم اینجا دیدم که اینجا هم هستن حتی یه دوست عزیز بودش که به خاطر 4 هزار تومان که بدهی داشتیم چند تا هاست رو بستش و ..... حتما پیش خودش هم احساس افتخار که همچین کاری رو انجام داده
پس سابقه خوب و حس نیت خیلی مهم هستش
برای همین ترجیح میدم دایرکت ادمین باشه و سرور در اروپا باشه .
لطفا قیمت ها رو هم بنویسید
ویرایش توسط akbar123sat : October 16th, 2009 در ساعت 22:57
-
تعداد تشکر ها از akbar123sat به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2009, 23:17

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
دوست عزیز ما یک شرکت معتبر در زمینه فروش سرویس های اینترنت پر سرعت و وایرلس هستیم و این هاست رو برای تعدادی از مشتری های شرکت که دوست دارن کارهای سایت رو به ما بسپارن نیاز داریم
برای همین هم برامون خیلی مهمه که با شرکتی قرار داد ببندیم که حداقل بدونم کجا هستش نه فردی که یه سایت میزنه و یه شماره ایرانسل میده و چهار روز دیگه مشکلی پیش بیاد نشه پیداش کرد . البته بی احترامی نشه به برخی از اعضا ولی هر کاری کلاس خودش رو داره و قوانین خواص خودش رو داره از نظر ما سایت یک شرکت حکم آبروی یک شرکت هستش پس باید در بهترین حالت باشه
از لحاظ پنل هم بهتون بگم دو باری این بلا سرمون اومده که سی پنل رو بستن البته هاستی بوده که برای سایت شخصی خودم گرفته بودم و از اعضای همین فروم هم بودن نیازی هم نمیبینم که اسمشون رو بگم ولی برام خیلی جالبه که وقتی اومدم اینجا دیدم که اینجا هم هستن حتی یه دوست عزیز بودش که به خاطر 4 هزار تومان که بدهی داشتیم چند تا هاست رو بستش و ..... حتما پیش خودش هم احساس افتخار که همچین کاری رو انجام داده
پس سابقه خوب و حس نیت خیلی مهم هستش
برای همین ترجیح میدم دایرکت ادمین باشه و سرور در اروپا باشه .
لطفا قیمت ها رو هم بنویسید
بنده شرکت ثبت شده نمی باشم به این دلیل که هنوز مشغول ادامه تحصیل هستم و به محض گرفتن مهندسیم یک شرکت ثبت خواهم کرد ! اما سابقه ای که این4 سال داشتم فکر نکنم بد بوده باشه !
بنده سرورهام را همیشه سالیانه یا دو سالانه خریداری می کنم و هم اکنون هم جهت اطلاع عرض کنم سرورم تا تاریخ 09/09/2011 تمدید هست ! جهت قرار داد هم می توانم باهاتون قرار داد ببندم و شماره تلفن من هم از صبح تا شب در خدمت شماست .
حال ما در خدمت هستیم !
هم سرور CPanel داریم هم Dirict Admin هم Plesk ...
همه در کشور المان و در دیتاسنتر گیگا هست
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2009, 23:20

نوشته اصلی توسط
alborzgostar
کستر نیستیم گستر

خلاصه کردم

فراموش کردم منبع بزارم
ببخشید که اشتباه شد !
اشتباه تایپی بود ! شرمنده ...
در کل منظورم این بود ادرس شرکت را بگذارید که اگر خواستند خرید کنند مراجعه کنند !
-
-
October 18th, 2009, 02:49
یعنی واقعا تو این فروم کسی پیدا نمیشه بتونه 5 گیگ هاست رسیلر تو اروپا با پنل دایرکت با قیمت مناسب بده
-
-
October 18th, 2009, 03:03

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
یعنی واقعا تو این فروم کسی پیدا نمیشه بتونه 5 گیگ هاست رسیلر تو اروپا با پنل دایرکت با قیمت مناسب بده
تا وقتی كه سپانال هست، آخه چرا این پنل ؟؟؟؟؟؟
-
-
October 18th, 2009, 03:35
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2009, 10:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
قیمت ما چطور بود؟
-
تعداد تشکر ها از alborzgostar به دلیل پست مفید