نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: درخواست سرور فوری !!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن camelian77 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    934
    تشکر شده در
    622 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور فوری !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed_m27 نمایش پست ها
    بد نیست آدما بعضی وقتا بیشتر تامل کنن تو انتخاب چون سرورهایی که از این شرکت گرفته شده بود هیچ پرتی رو نبسته بودن منظورم پرت اسپم...!! و تازه سهل انگاری و ناشی گری این چنین شرکت ها واسه 5 سرور با رم 512 که مشکل از خودشون هم بوده واسه 9 روز 53 تومان آب خورد برام !! اعلام نکردن نبستن پرت ها رو و تازه بعد از اخطار دیتا سنتر اینجا اومدن کمک خواستن که آموزش ببینن و ببندن پرت ها رو که واقعا شرم آوره!! من هدفم این بود که دوستان گول این چنین شرکت ها رو نخورن و تجربه ی شیرین خودم رو خواستم اعلام کنم که بقیه هم به دام این چنین شرکت های ناشی نیفتن

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

بله عزیز معلوم کرد اونم با ضرر مالی که متقبل شدم 54 تومان واسه 9 روز اونم تازه تضمینی که کرده بودن که اگر لازم باشه میزارم و سهل انگاری یه شرکت مضغرف که چیزی جز ضرر نداشتن واسم ولی کاش بشه یه وضعی پیش بگیرید که جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه و رتبه بندی بشه شرکت ها بیشتر در مورد رضایت مشتری حساس باشن حد اقل پولی که گیرشون میاد بزار حلال باشه و عذاب وژدان نگیرن !
    ---------

به به. آقای مبارکی عزیز. مثل اینکه دارید سعی می‌کنید به تهدیدی که کردید عمل کنید !

چرا از برنامه‌های دیداسی که نصب کرده بودید چیزی نگفتید؟ بد کاری کردیم به مشتری ها مون اعتماد کردیم و کلیه‌ی پورت ها رو باز گذاشتیم؟

لازمه عکس های مربوط به netscan و ddos رو که برای خودتون هم فرستادم، این جا بگذارم؟ تا همه آشنا بشن با مدل کاری شما؟

لازمه که موکدا اشاره کنم که ساعت ۱ نصفه شب درخواست پشتیبانی تلفنی داشتید، در مورد چیزی که اصلا به ما مربوط نبود، و ما انجام دادیم؟

واقعا که !

بفرمایید یک نمونه رو این جا برای روشن شدن ماجرا می‌گذارم.

و

همونطور که دو سه بار دیگه هم به شما گوشزد کردم، این که ما قسمتی از هزینه‌ی شما رو پس دادیم لطفی بوده که بخاطر شرایط خاص عصبی و مالی شما انجام دادیم. لطفا در این مورد بحث اضافی نکنید. همونطور که در شرایط فروش ما هم گفته شده و شما اون رو پذیرفتید، ما تعهدی مبتنی بر بازگشت پول به شما نداشتیم.

بگذریم از توهین هایی که به ما، همکار های ما و بقیه‌ی دوستان خوب این صنف کردید.

--------------

دوست من سهل انگاری خود شما هم بوده!!!
    صفحه ی اصلی این سایت:
    پرتال
    رتبه ی الکسا: نزدیک به 5 و نیم میلیون!!!!
    یک سرچ گوگل...
    توهین نباشه به این سایت اما دقیقا شما به چی این سایت دلتونو خوش کردید و خریدید!؟
    معروفه؟ مشتری خیلی داره؟ قشنگه؟ ...!؟
    دوست عزیز، خجالت بکشید از رفتارتون. این جا یک بازار رقابتی هست و شما حق توهین به سرویس دهنده‌های دیگه رو ندارید.

بگذریم از این... فکر کنم شما هم همین جوری کار رو شروع کردید دیگه، نه؟ شایدم از اول تونسته باشید یک دیتا سنتر بخرید .... یا شایدم با فروش وی پی ان شروع کردید؟ به هر حال هر چیزی یک شروعی داره.

تا جایی که یادم هست مدیران قبلا در مورد این حرکت زشت شما تذکر کافی داده اند. لطفا وقتی در یک تالار مجازی فعالیت می‌کنید به قوانینش احترام بگذارید.

http://www.webhostingtalk.ir/f2/35278/

---------------

من دیدم بر حسب روزایی که کارکرد داشته سرور حساب کنند و کسر کنند و بقیه پول رو بک بدن ولی ندیدم جدا واسه هر سرور هزینه ی کنسل کردن بگیرن تو عکس میتونین ببینین

این رو صرفا برای این گذاشتم که بگم دوستان هیچوقت گول حرف های بعضی اساتید رو نخورید!!

بازم درور به شرف کسانی که واسه کارشون و پولی که میگیرن ارزش قایل هستن و شب با روانی آسوده سر بر بالین میزارن.
    قصدم توهین نبوده فقط خواستم بگم ما که به به و چه چه بلدیم انتقاد هم باید بلد باشیم بیاییم بیشتر تامل کنیم و جلوی این مدل کارهای نا بخردانه بعضی شرکت ها رو بگیریم
    دوست عزیز. فاصله‌ی بین روز ۱ بهمن و ۲ بهمن چقدره؟؟ ۱-۲ ؟؟؟؟ یا ۱-۲ +۱ ؟؟؟ فکر کنم ساده ترین محاسبه‌ای باشه که یک تاجر باید با خودش بکنه!!! به هر حال قبلا در مورد پرداخت بحث کرده ام ادامه‌اش هم بی فایده است.

---------------

جل لخالق اینها دقیقا برابری میکنند با شرکت ماکروسافت

آقای MagickVPS عزیز، این رو من توهین به خودم تلقی می‌کنم. وقتی از چیزی اطلاع ندارید در موردش صحبت نکنید.

ادب مرد، به ز دولت اوست ....
    ویرایش توسط camelian77 : February 4th, 2012 در ساعت 11:28
    کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !

چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/
    ----------------------------------------------------------

2. تعداد تشکر ها از camelian77 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)