نقل قول نوشته اصلی توسط saeed_m27 نمایش پست ها
بد نیست آدما بعضی وقتا بیشتر تامل کنن تو انتخاب چون سرورهایی که از این شرکت گرفته شده بود هیچ پرتی رو نبسته بودن منظورم پرت اسپم...!! و تازه سهل انگاری و ناشی گری این چنین شرکت ها واسه 5 سرور با رم 512 که مشکل از خودشون هم بوده واسه 9 روز 53 تومان آب خورد برام !! اعلام نکردن نبستن پرت ها رو و تازه بعد از اخطار دیتا سنتر اینجا اومدن کمک خواستن که آموزش ببینن و ببندن پرت ها رو که واقعا شرم آوره!! من هدفم این بود که دوستان گول این چنین شرکت ها رو نخورن و تجربه ی شیرین خودم رو خواستم اعلام کنم که بقیه هم به دام این چنین شرکت های ناشی نیفتن
اینجاست که بزرگان میفرمایند: "هیچ ارزانی بی علت نیست"
مثلا پهنای باند نامحدود! یکی از دوستانی که سرور مجازی ویندوز با رم 512 رو حدود 10 تومن خریده بودن ، بعد از 1 ماه اومدن و گفتن که خیلی خوب بود. آپتایمش عالی بود (بعضی وقتا ) فقط یه مشکلی که داشت سرعت پورت در هیچ حالتی از 5 مگابیت بر ثانیه بیشتر نشد! یعنی دانلود همیشه حدود 700 کیلوبایت ماکسیسمم بود!
این فقط برخی از مشکلاته!

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

دوست من سهل انگاری خود شما هم بوده!!!
صفحه ی اصلی این سایت:
پرتال
رتبه ی الکسا: نزدیک به 5 و نیم میلیون!!!!
یک سرچ گوگل...
توهین نباشه به این سایت اما دقیقا شما به چی این سایت دلتونو خوش کردید و خریدید!؟
معروفه؟ مشتری خیلی داره؟ قشنگه؟ ...!؟