خوب با اين كار كسي مشتري نميشه !
خوب با اين كار كسي مشتري نميشه !
خوب هم میشه گفت حرف شما درسته هم حرف perphp
خیلی ها براشون قیمت مهم نبست و کار خوب براشون مهمه و خیلی ها هم بر عکس بهترین کار رو با کمترین قیمت میخوان
خود ما هم مشتری هایی داشتیم که میخواستن یه سایت 1 میلیون تومنی رو که باید از پایه نوشته میشد 100 تومن بدن و بر عکسشم داشتیم
هر کسی هم برای کارش ارزش قائل هستش
مشتری خودش فهم و شعور و درک داره پس به هر جایی سفارش میده بنا به شرایطی که دیده سفارش میده
یادش بخیر 6 7 سال پیش یکی از رفقام سایت دیزاین میکرد .بهش میگفتم چرا این قدر گرون میگیری ارزون بده ملت مشتری شن.
گفت من وقتمو برای یه سایت میزام و پول زحمتمو کامل میگرم.بهتر از اینه که بیام چند تا سایت دیزاین کنم و مفت برا ملت کار کنم و وقتمو چند برابر بزارم که بیام همون پولو در بیارم
دقیقا مشکل شرکت های نرم افزاری و طراحی سایت که دارن ورشکست می شن همینه که از قیمت دادن به مشتری ترس دارن . یک جورایی می شه گفت حق دارن ولی واقعیت اینه که با قیمت پایین فقط خستگی کار نسیب آدم میشه و آدرم احساس نا امیدی می کنه .شما با 2 تا کار خوب در ماه می تونی پول 10 تا کار الکی رو در بیاری و مسلما اعتبارت هم خیلی بالاتر می ره .
دور و زمونه جوری نیست که دیگه بخواین واسه ملت مفتی کار کنین -
ولی خوب باید این رو هم در نظر بگیریم عقل ملت ما به چشمشونه
وقتی شما 10 تا نمونه کار داشته باشی حتی درپیت میگن طرف کارش خوبه که این همه مشتری داره ولی بیاین 2 تا کار توپ بزنی میگن این همه مدت این دو تا رو طراحی کردی
تو این دوره زمونه نظر شخصی من اینه که باید حداقل واسه اینکه تو چشم باشی یه مدت مفت کار کنی و بعد که رو فرم اومدی بزنی بری سر قیمت اصلیت
البته نظر شخصیم بود
ویرایش توسط vahidmom : February 1st, 2012 در ساعت 11:19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)