من وقتی در سایتی وارد میشم که میخوان فروش داشته باشن، زیرش هم مینویسن سایر تاپیک های من که همه راضی بودن، اول چک میکنم این راضی ها کی هستند. چند تا پست دارند به کنار، تاریخ عضویتشون کی هست؟ هنوز یک ماه نگذشته، شاید فقط برای تایید اون جناب عضو شده.
البته تجربه من ثابت کرده تا یه بار نسوزی نمیای مثل آدم تحقیق کنی؟ اون وقت چاره چیه؟
من یکی از مواردی که معمولا در نظر دارم، اینه که اول میبینم طراحی سایت چطور انجام شده؟ این گروه، که تخصصون میزبانی "سایت" یا طراحی "سایت" هست چطور نتونستن برای خودشون یه سایت درست حسابی درست کنند؟ اینا یه مشکلی تو کارشون هست، یا تخصصشون کمه، یا مشکلات دیگه دارند که نام نمیبرم.
یک مورد دیگه ذکر سوابق شرکت، ارائه یک رزومه کاری از کارمندان و پشتیبانان هست. هیچ وقت یک آدم 15 ساله نمیتونه پشتیبانی درست بده، حتی اگر متخصص هم باشه نصف روز مدرسه است! بعد درس و مشقش هست، دو سال دیگه باید کنکور بده و دیگه همکاری نمیکنه!!!
باید برنامه آینده سایت و گروه دقیقا ذکر بشه، گرچه مورد مهمی نیست، اما هم به خود شرکت، هم به مشتریان کمک میکنه که بدونن که احتمال این که دو روز دیگه جمع کنند برن نیست. یک مدت کار میکنند باهاشون، یا اصلا از دور بدون پول دادن رصدشون(!) میکنند، اگر تونستن به موقع (حالا با یکی دو هفته تاخیر) به وعدشون عمل کنند یعنی صلاحیت دارند. (برمیگرده به کنترل پروژه، ابتدا چند تا کتاب باید مطالعه کنید، بعد زمان بندی رو در برنامه هایی مثل MS project انجام بدید. لازم بود معرفی میکنم.) این مورد حتی به خود شرکت هم کمک میکنه تا در آینده دچار سردرگمی نشن و با قدرت بتونن شرکت رو کنترل کنند و پیش برن.
اگر روشی به ذهن بقیه میرسه حتما بگید تا یک نتیجه گیری جامع بشه کرد.