یا مثلا یه بنر بذارم تو وبهاستینگ تالک که خیلی رنگای زیبا توش باشه چه طور؟
استفاده از بنرهای تبلیغاتی صرفاً تضمین موفیت نیستند. اتفاقا بنر های رنگی و انیمیشن های زیاد باعث فرار کاربر میشن.
تبلیفات بنری در صورتی موفق خواهند بود که به روش درستی استفاده بشن. شاید بعدا مقاله ای قرار دادم.
خیلی ها اعتقاد دارند که تبلیغ های بنری هیچ سودی نداره، مثلا اگر وارد یکی از سایتهایی که پر از بنرهای مزخرف هستند و مطلب مورد نظر شما اصلا وجود نداره چی کار میکنید؟ اصلا شروع به دیدن بنر ها میکنید؟ من که صفحه رو در جا می بندم، شاید کسانی باشند که به انتهای صفحه برند ببیند مطلبشون هست یا نه!!! اما اصلا بنرهای رنگی که چشم آدمو کور میکنه نمیببند.
برای طراحی بنر این موارد رو در نظر بگیرید:
قصد عرضه چه جيزي را داريد ؟
خواست و علايق مشتريانتان چيست ؟
نيازهاي آنها شامل چه چيزي ميشود ؟
علايق و محركهای وسوسه انگيزی كه مشتريانتان در جستجوي آنها مي باشند ، چيست ؟
واكنش شما در زمان رويارويي با تبليغات Banner چست ؟
آيا ميتوانيد از تاكتيكهاي مشابه براي تبليغات Banner تان استفاده نماييد ؟
به شما کمک می کند در طراحی بنر خود موفق تر عمل کنیدو با ارسال پيام صحيح ، مشتريان را جذب نمايید.
سعي كنيد تبليغ Banner تان را با توجه به نقطه نظر مشتريانتان طراحی نماييد.
باید نیاز فوری مشتری رو درک کنید و از اون استفاده کنید. کسی که وارد این سایت میشه حتما نیاز به یک هاست یا سرور داره... تبلیغ شما باید جوری باشه که کاربر از جستجوی سایر سایت ها پشیمون بشه و به شما رو بیاره! اون هم در حالتی که اینجا پر از انواع بنر هاست!!
بنر باید کجا قرار بگیره؟
سایت هایی که مشتریان آنها قصد خرید دارند.
جایی که کاربر باید پول خرج کنه و آمادگی این کار رو داشته باشه. یهو با شنیدن درخواست پول شکه نشه.
در طراحی بنر باید از مضامینی استفاده بشه که مشتری رو جذب میکنه، این مضامین باید طوری باشه که مشتری به دنبالش باشه و علاقمند به دنبال کردن و دیدن سایت شما بشه.
شما باید همزمان تبلیغاتتون رو در سایت های مختلف قرار بدید. از چندین بنر استفاده کنید. همیشه میگن همه تخم مرغات رو تو یه سبد نذار!
باید کاری کنید که مشتری به شما اعتماد کنه، راستش الان خیلی گشنمه و سرم داره گیج میره، خلاصه توضیح میدم:خب بگید از کجا بفهمه مشتری که طرف راست میگه
بیا من میگم هر 3 دقیقه بکاپ میگیرم باور میکنی؟
باید اطلاعات تماس کاملی داشته باشید. خیلی از سایت ها فقط از یک فرم تماس ساده استفاده میکنند که تازه معلوم نیست کار میکنه؟ اصلا جواب داده میشه؟
باید آدرس کامل، شماره تلفن ثابت و ایمیل داشته باشید. حتی دیدم برخی از سایت ها از شماره موبایل استفاده میکنند، این هم یک اشتباهه و با نقص در اطلاعات فرقی نداره! از کجا معلوم خط برای شما باشه؟ بعدا واگذار نشه؟ موبایل رو خاموش نکنید؟
از طرفی بهتره اگر یک شخص حقوقی هستید حتما شماره ثبت درج بشه، من خودم بعضی وقت ها مرض دارم، میرم شماره رو وارد شناسنامه ثبت شرکت ها میکنم ببینم مشخصات شرکت در سازمان ثبت اسناد با اطلاعات سایت مطابقت میکنه؟
میتونید از یک نماد الکترونیکی استفاده کنید. مثلا نماد اعتماد که توسط سایت etemad.ir صادر میشه. حتی نماد اعتماد زرین پال هم اشکالی نداره!
اگر ببینم از درگاه پرداخت بانک ها استفاده میکنه و اون درگاه فیک نیست اعتماد میکنم، چون برای گرفتن درگاه بدبختی کشیده، سند یا اجاره نامه برده، یک میلیون سفته داده، یا اگر حقوقی هست شرکتش توسط بانک تایید شده!
یک شرکت یا گروه معتبر با شرایط بالا هیچ وقت اسم خودش رو خراب نمیکنه. از طرفی به راحتی قابل پیگیری هست.پشتیبانی هم که قربونش برم اکثر جاها تا قبل از واریز وجه دارن جواب مشتری رو میدن بعد از واریز تونستی پیداشون کنی به منم بگو(البته اینا انسان نیستن)
خودتون گفید که بیشتر افراد کم سن و سال هستند، در کارشون جدی نیستند، برای این که در کنار درس خوندن کمی هم پول در بیارن این کارو میکنند، اطلاعات فنی ندارند که یک سرور رو مدیریت کنند، این افراد دفتر ثابت ندارند که تلفن ثابت بدند. تا سفته و گواهی اشتغال ندند نمیتونن درگاه بانکی بگیرن، در نتیجه گواهی اعتماد هم ندارند. نمیتونن شماره و آدرس خونه باباشون رو بدن!