صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 37 , از مجموع 37

موضوع: قیمت دلار درحال حاضر

عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت دلار درحال حاضر

نقل قول نوشته اصلی توسط AvalinHost نمایش پست ها
    بشینید و تماشا کنید که چی میخواد بیاد سرمون.
    اگه تا هفته دیگه دلار بازار آزاد ببخشید بازار سیاه به 3000 تومن هم نرسید. حالا بیاین بگین دلار که شده 1226 تومن چرا 1800 تومن میخریم!
    حالا این بدبختی به کنار، اون موقع باید بگردی دنبال یکی که دلار 3000 تومنی هم داشته باشه چون با این اوصاف کمبود دلار بازار آزاد (سیاه) به شدت احساس میشه تا چند هفته دیگه....
    امیدوارم که این حرفهام غلط از آب در بیاد و فقط از دید منفی گرایانه به این قضیه نگاه کرده باشم. ولی وقتی 2 * 2 می کنم میبینم با این تک نرخی شدن فقط دولت 100 تومن دیگه به قیمت فروش ارزش اضافه کرده و فروش ارز به طور انبوه رو در بازار آزاد قطع کرده و ارز رو بصورت رسمی و بازار سیاه درآورده.
    البته برای این صنف هاستینگ باید یک فکر اساسی بشه و ما باید به این مسئولین هالی کنیم که ما هم به عنوان یک وارد کننده خدمات در کشور هستیم و ارزمون رو تامین کنن. ولی تا گوساله گاو بشه .....
    خب باز مساله سر اینه که حتی اگه قبول کنند که یه خدمت وارداتی است و مثلا دبه در نیارند که از دیتاسنتر ملی باید بخرید!!!! و ..... تازه اون موقع گرفتن مجوز های لازم برای این کار کار حضرت فیل خواهد بود
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    207
    تشکر شده در
    167 پست

یه سوال
    چرا کسایی که سرور دارن طرف خریدن سرور نمیرن ؟(منظورم خریدن بودا نه اجاره یعنی همون کولوکیشن باشه اگه اشتباه نکنم )
    اینجوری که من فهمیدم کولوکیشن یعنی اینکه اول کار به قیمت 800 تا 3000 دلار سرور بگیری تازه با اقساط هم میشه
    بعد ماهی 50 تومن بعضی جاها 150 پول برق و تهویه و.... بدی درسته ؟
    اینجوری که قیمتا خیلی میاد پایین واستون
    بد راخت میتونید به کارتون ادامه بدید البته یه خوبی هم که داره اینه که باید سرمایه اولیه داشته باشی و دیگه از اقصی مدارس کشور وارد این بازار نمیشن
    کارا + افراد هم تخصصی تر میشه چون یارو تا از سوادش مطمئن نباشه جرات نمیکنه بیاد 4میلیون پول سرور بده

غیر از این سرمایه اولیه کولوکیشن مشکل دیگه ای هم داره مگه ؟
    چون مشکل سرمایه اولیه اش رو که فکنم خیلی سخت نیست کلا با 2 تومن میشه یه سرور خرید. مشکل دیگه ای هست که طرفش نمیرید ؟
    یه سوال دیگه چرا هر جایی رو که من دیدم قیمت سرور رو به دلار میزد ولی هزینه های جانبیشو به تومن ؟

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط astro.alireza نمایش پست ها
    اینشاا..
    اما این حرف رو از کجا می زنید؟
    حالا جاش که مهم نیست .... به زودی تاپیک ها بالا میان

5. تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن Yashost!ng آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    98
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    116 پست

ببینید من امروز بانک ملی مرکز رفته بودم با مسئول شعبه ارزی داشتم صحبت میکردم

سوال من از رئیس شعبه : نرخ دلار بانکی چند هست ؟ جواب : 1228 تومان

سوال من از رئیس شعبه : ایا با این نرخ به بنده دلار ازاد میدهید ؟
    جواب :
    خیر , این نرخ فقط برای مسافران , دانشجویان , تجار هست و فعلا هیچ گونه بخش نامه ای صادر نشده است که ازاد بفروش برسانیم ( اینطور که من فهمیدم در این 2 روز که به بانک مرکزی میروم و با مسئولین حرف میزنم ظاهرا اصلا فروش ازاد نخواهند داشت )

ببینید این قیمت تک نرخی بودن دلار و یا میشه گفت ارز رو برای بانک مرکزی دادن قبلا ارز رو بانک مرکزی با 2 یا 3 نرخ بفروش میرساند برای مسافران یک نرخ برای تجار دانشجویان نرخ دیگری
    این نرخ 1228 رو برای ارز دولتی دلار داده شده و شده تک نرخی

برای صراف ها نیز قانونی ظاهرا اعمال خواهند کرد که برای فروش ارز فاکتور دهند و سود 5% یا 10% رو به ارز اضافه کنند نه نرخ های نجومی و ... اینطور که معلومه
    ولی در این شرایط هم باید به صراف ها ارز داده شود از کجا ؟ خدا میداند

به هر حال من که اینطور متوجه شدم لطفا اطلاع رسانی کنید تا مشتریان هم بدانند ما دلار از 1228 تومان نمیخریم

امروز روز یکشنبه 9 بهمن ماه نرخ دلار از بازار ازاد رو پرسیدم ساعت 10 صبح بود که 1700 تومان قیمت دادند

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    577
    تشکر شده در
    251 پست

حتی با مسافرین هم راحت نمی دن . حواله میدن و باید برن از فرودگاه بگیرن

عضو انجمن vps-baran.ir آواتار ها
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    تشکر تشکر کرده 
    1,246
    تشکر تشکر شده 
    1,138
    تشکر شده در
    569 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahkoom021 نمایش پست ها
    یه سوال دیگه چرا هر جایی رو که من دیدم قیمت سرور رو به دلار میزد ولی هزینه های جانبیشو به تومن ؟
    چون سرور رو به دلار پزداخت می کنن و خدمات داخل خود شرکت انجام میشه . به همین دلیل این طوریه

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahkoom021 نمایش پست ها
    یه سوال
    چرا کسایی که سرور دارن طرف خریدن سرور نمیرن ؟(منظورم خریدن بودا نه اجاره یعنی همون کولوکیشن باشه اگه اشتباه نکنم )
    اینجوری که من فهمیدم کولوکیشن یعنی اینکه اول کار به قیمت 800 تا 3000 دلار سرور بگیری تازه با اقساط هم میشه
    بعد ماهی 50 تومن بعضی جاها 150 پول برق و تهویه و.... بدی درسته ؟
    اینجوری که قیمتا خیلی میاد پایین واستون
    بد راخت میتونید به کارتون ادامه بدید البته یه خوبی هم که داره اینه که باید سرمایه اولیه داشته باشی و دیگه از اقصی مدارس کشور وارد این بازار نمیشن
    کارا + افراد هم تخصصی تر میشه چون یارو تا از سوادش مطمئن نباشه جرات نمیکنه بیاد 4میلیون پول سرور بده

غیر از این سرمایه اولیه کولوکیشن مشکل دیگه ای هم داره مگه ؟
    چون مشکل سرمایه اولیه اش رو که فکنم خیلی سخت نیست کلا با 2 تومن میشه یه سرور خرید. مشکل دیگه ای هست که طرفش نمیرید ؟
    چون مملکت ثبات اقتصادی نداره که کلی پول سرمایه کنیم ، مشکلات زیاده حمایت کم ...

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)