نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: قیمت دلار درحال حاضر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    207
    تشکر شده در
    167 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت دلار درحال حاضر

یه سوال
    چرا کسایی که سرور دارن طرف خریدن سرور نمیرن ؟(منظورم خریدن بودا نه اجاره یعنی همون کولوکیشن باشه اگه اشتباه نکنم )
    اینجوری که من فهمیدم کولوکیشن یعنی اینکه اول کار به قیمت 800 تا 3000 دلار سرور بگیری تازه با اقساط هم میشه
    بعد ماهی 50 تومن بعضی جاها 150 پول برق و تهویه و.... بدی درسته ؟
    اینجوری که قیمتا خیلی میاد پایین واستون
    بد راخت میتونید به کارتون ادامه بدید البته یه خوبی هم که داره اینه که باید سرمایه اولیه داشته باشی و دیگه از اقصی مدارس کشور وارد این بازار نمیشن
    کارا + افراد هم تخصصی تر میشه چون یارو تا از سوادش مطمئن نباشه جرات نمیکنه بیاد 4میلیون پول سرور بده

غیر از این سرمایه اولیه کولوکیشن مشکل دیگه ای هم داره مگه ؟
    چون مشکل سرمایه اولیه اش رو که فکنم خیلی سخت نیست کلا با 2 تومن میشه یه سرور خرید. مشکل دیگه ای هست که طرفش نمیرید ؟
    یه سوال دیگه چرا هر جایی رو که من دیدم قیمت سرور رو به دلار میزد ولی هزینه های جانبیشو به تومن ؟

عضو انجمن vps-baran.ir آواتار ها
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    تشکر تشکر کرده 
    1,246
    تشکر تشکر شده 
    1,138
    تشکر شده در
    569 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahkoom021 نمایش پست ها
    یه سوال دیگه چرا هر جایی رو که من دیدم قیمت سرور رو به دلار میزد ولی هزینه های جانبیشو به تومن ؟
    چون سرور رو به دلار پزداخت می کنن و خدمات داخل خود شرکت انجام میشه . به همین دلیل این طوریه

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahkoom021 نمایش پست ها
    یه سوال
    چرا کسایی که سرور دارن طرف خریدن سرور نمیرن ؟(منظورم خریدن بودا نه اجاره یعنی همون کولوکیشن باشه اگه اشتباه نکنم )
    اینجوری که من فهمیدم کولوکیشن یعنی اینکه اول کار به قیمت 800 تا 3000 دلار سرور بگیری تازه با اقساط هم میشه
    بعد ماهی 50 تومن بعضی جاها 150 پول برق و تهویه و.... بدی درسته ؟
    اینجوری که قیمتا خیلی میاد پایین واستون
    بد راخت میتونید به کارتون ادامه بدید البته یه خوبی هم که داره اینه که باید سرمایه اولیه داشته باشی و دیگه از اقصی مدارس کشور وارد این بازار نمیشن
    کارا + افراد هم تخصصی تر میشه چون یارو تا از سوادش مطمئن نباشه جرات نمیکنه بیاد 4میلیون پول سرور بده

غیر از این سرمایه اولیه کولوکیشن مشکل دیگه ای هم داره مگه ؟
    چون مشکل سرمایه اولیه اش رو که فکنم خیلی سخت نیست کلا با 2 تومن میشه یه سرور خرید. مشکل دیگه ای هست که طرفش نمیرید ؟
    چون مملکت ثبات اقتصادی نداره که کلی پول سرمایه کنیم ، مشکلات زیاده حمایت کم ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)