-
January 29th, 2012, 13:37
عضو انجمن
پاسخ : چه هزینه و چه چیزهایی برای ساخت حساب paypal نیاز هست؟؟

نوشته اصلی توسط
rezachess
بابا ایشون حساب می دن توش پول هم هست خوب اینطوری قیمت می ره خیلی بالا اگه ایشون حساب بدون پول می دادن من می گرفتم
ارز داخل اکانت صرفا جهت وریفای در پی پال هست، اگر کارت ارزی اضافه نشه نمیتونید پی پال را وریفای کنید، به علاوه اینکه به دلیل پیگیری سریعتر مسائل لیمیت ما سیم کارت کشور رو هم ارائه میدیم که جای هر گونه نگرانی را مرتفع کنه. در واقع بگذارید این طور عرض کنم که همونطور که میبینید هزینه خود اکانت 70 الی 80 هزار تومان است و ما هزینه های اضافی را صرفا جهت خدمات دیگر دریافت می کنیم.
-
-
January 29th, 2012 13:37
# ADS
-
January 29th, 2012, 14:43
عضو جدید
نگاه کن داداش من فقط می خوام یک حساب داشته باشم که بشه به ان هم واریز کرد هم برداشت کرد حساب نمی خوام به نام من باشه از خودم هم هیچ مدرکی نمی خوام بدم پول های واریزی به این حساب در هر دفعه کمتر از 100 دلار هست برداشت هم تا 1000 دلار همین قدر
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
هیچ کی نمی تونه؟؟
-
-
January 29th, 2012, 15:08
اگر بخوای حسابی افتتاح کنی که فقط بشه ازش سند مانی کرد (پول داخلش نیاد) داشتن پاسپورت و یک دبیت کارت ضروریه . یعنی اگر حساب لیمیت باشه با این دو تا میشه حسابو از لیمیت دراورد .
ولی اگه بخوای پول داخل حساب بیاد علاوه بر پاسپورت و دبیت کارت شما نیاز به یه قبض آب یا برق دارین بعلائه یه خط تلفن . البته خط تلفن اختیاری هست .
مواردی که گفتم "حداقل" ها هستن که اگه نمیتونه مهیا کنی بهتره که سمتش نری .
-
-
January 29th, 2012, 15:15
عضو جدید
خوب داداش برای ساخت حساب های cashu یا onecard چه طور من هم می خوام سند کنم هم دریافت
-
-
January 29th, 2012, 15:23

نوشته اصلی توسط
rezachess
خوب داداش برای ساخت حساب های cashu یا onecard چه طور من هم می خوام سند کنم هم دریافت
تا اونجایی که یادم میاد کش یو همون اول کار گیر میده مدارک میخواد . OnaCard رو هم در جریان نیستم .
اما شما میتونی از لایبرتی ریزرو استفاده کنی . هیچ ریسکی برات نداره . کارمزدهای کمی کسر میکنه و اکسچنجرهای زیادی هم داره .
باید دقیقا نیازتو مشخص کنی برای چه کاری میخوای تا راهنماییت کنم . مثلا از فریلنسر پول میخوای بفرستی به اکانت پیپالت یا چی ؟
-
-
January 29th, 2012, 15:24
با یه مدرک شناسایی به یکی از شعب ارزی بانک پارسیان مراجعه کنید و یک حساب visa card بهتون میدن
-
-
January 29th, 2012, 15:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
VatanDC
با یه مدرک شناسایی به یکی از شعب ارزی بانک پارسیان مراجعه کنید و یک حساب visa card بهتون میدن

دیگه نمیدن،فرم ثبت نام تمام کردن !
-
-
January 29th, 2012, 15:34
عضو جدید
اثا من یک سایت دارم بعضی خارجی ها می خوان برام پول وازیز کنند نمی شه می خوام یک حساب داشته باشم که به آن پول واریز بشه حالا هر کجا باشه فقط می خوام مدرکی چیزی نخواد روی این سایت من به طور پیش فرض پرداخت onecard و cashu و paypal هست من هم دنبال این هم که یکی از این ها را گیر بیارم
-
-
January 29th, 2012, 15:39
Master Card هم فکر کنم بتونه کارتون رو راه بدازه با یه پاسپورت درست میشه
چرا به این سایت سر نمیزنید احساس میکنم کارشون خوبه Paypal هم براتون باز میکنند
فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای این
-
-
January 29th, 2012, 16:34
عضو جدید
خوب تو این جا هم گفته شده برای ساخت نیاز به پاسوپورت هست
-