ثبت نام نشده گرامی : این بخش ( بخش آموزشی >>دامین >> مباحث و مابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!! در نظر داشته باشید که تاپیک آموزشی به موضوعاتی اتلاق می شود که حاوی آموزش یک مورد خاص ، مطالب صمعی و بصری آموزشی ، نکات آموزشی و ..... در خصوص دامین باشد ! لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل در خصوص دامین به این بخش ( بخش آموزشی >>دامین >> سوالات و مشکلات ) مراجعه فرمائید . بدیهی است در صورت مشاهده تاپیک های نامرتبط در تمام بخش های انجمن ، علاوه بر حذف تاپیک فوق محدودیت های خاصی برای حساب کاربری شما اعمال خواهد شد !
دوستان بذارید مدیر محترم آنلاین نیک رو بهتون معرفی کنم کسی نیز جز m.amin1 کنونی و m.amin سابق عزیزان دیگه هیچ کس جوابی نده
hamidjan
نوشته اصلی توسط maryam1 دوستان بذارید مدیر محترم آنلاین نیک رو بهتون معرفی کنم کسی نیز جز m.amin1 کنونی و m.amin سابق عزیزان دیگه هیچ کس جوابی نده اینو بدون که اگه من این حرفو زده بودم مدیرا اینجا در کسری از ثانیه منو Ban میکردن من فقط واقعیت ها رو گفتم خواه پند گیر خواه نگیر ! اول تاپیک هم نگفتم نرید دایرکتی گفتم "خودتون توی آنلاین نیک چک کنید و با دایرکتی مقایسه کنید" دیگه تصمیم با خودتونه
ویرایش توسط m.amin1 : January 27th, 2012 در ساعت 18:37
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن