-
January 26th, 2012, 10:37
عضو انجمن
پاسخ : بدترین دیتاسنتر
یک مشکلی که OVH داره اینه که 90% شرکت های بزرگی که کارشون Manage کردن سرور هست سرور های این دیتاسنتر رو قبول نمی کنن (حدود دو سال پیش که تازه شروع کرده بودم این کار رو از OVH یک سرور گرفتم و بعد دنبال کسی می گشتم که کمک کنه در Manage کردن سرور بکنه)
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
-
تعداد تشکر ها از Mr_Parham به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012 10:37
# ADS
-
January 26th, 2012, 10:40

نوشته اصلی توسط
irmizban
سلام بله ست کرده ام.
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
سلام من رو ست کردم مشکل از مک نیست
در صورت تمایل اطلاعات روت سرور به همراه یک عدد ای پی و مک مربوط به ان را ارسال کنید تا بررسی کنم واستون!
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 11:13
عضو انجمن
تجربه ای که من دارم ثابت کرده هیچ دیتاسنتری بد نیست مخصوصا دیتاسنترهایی که تبدیل به برند معتبر شدند. اما مشکلی که برای ما وجود داره عدم شناخت از نوع معماری شبکه دیتاسنتر است.
بیشتر دیتاسنترها از یک معماری استاندارد و مانند به هم استفاده میکنند ولی خوب سیاست هر دیتاسنتر متفاوت است.
روی دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی هیچ وقت کسی از لحاظ کانفیگ دچار مشکل نشده ولی معمولا من مشکلات را در OVH,Hetzner و NetDirekt دیدم.
البته نمیشه گفت مشکل! نوع معماری شبکه های این دیتاسنترها متفاوت است و عدم آشنایی ما ، ایجاد مشکل میکند.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازAmir.Mansoury به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 11:28

نوشته اصلی توسط
itjavani
در صورت تمایل اطلاعات روت سرور به همراه یک عدد ای پی و مک مربوط به ان را ارسال کنید تا بررسی کنم واستون!
سلام من اطلاعات را دادم اوکی نشد ؟
-
تعداد تشکر ها از irmizban به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 12:01

نوشته اصلی توسط
itjavani
عدم توانایی فنی شما در کار کرد با ساختار شبکه خاص ovh دلیل بر این نمیشه که بخواید نام دیتاسنتر یا فردی رو زیر سوال ببرید
ovh از بهترین برندهای بازار سرورهای سوپرمیکرو استفاده میکنه و سخت افزار مناسبی را ارائه داده تا بحال!
از لحاظ نتورک تو اروپا همیشه جزو بهترین بوده!و کسی نیست بگه پورت این دیتاسنتر داغونه!
آپتایم که جایی واسه حرف و صحبت نذاشته واسه کسی!
در حال حاضر بیش از 60 سرور فعال در این دیتاسنتر داریم! اگر میگفتید ساختارش پیچیدست و شما رو کلافه کرده یا بهتون گیر میده حساسه به ابیوز خب مقداری قابل قبول بود ولی این حرف رو قبول ندارم که بی کیفیت هست!
با تشکر از توضیح شما همکار گرامی....
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 12:28

نوشته اصلی توسط
faranetwork
با تشکر از توضیح شما همکار گرامی....
با سلام شما خوب میایید اینجا میگید ولی نمیایید کار من رو درست کنید .
-
-
January 26th, 2012, 12:58

نوشته اصلی توسط
irmizban
سلام من اطلاعات را دادم اوکی نشد ؟
من که نتونستم لاگین کنم به سرور
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 13:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irmizban
با سلام شما خوب میایید اینجا میگید ولی نمیایید کار من رو درست کنید .
دوست من جهت اطلاع شما سرور را به صورت مدریت نشده گرفتید و ایشون مسئولیتی در این مورد بر دوششون نیست!
فقط جهت اطلاع بود!
موفق باشید!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها ازtaghi.karimi به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 13:16

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
دوست من جهت اطلاع شما سرور را به صورت مدریت نشده گرفتید و ایشون مسئولیتی در این مورد بر دوششون نیست!
فقط جهت اطلاع بود!
موفق باشید!
با تشکر بله ولی با این حال براشون 2 بار ویندوز و 1 لینوکس با team viewer نصب کردیم
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2012, 13:22

نوشته اصلی توسط
faranetwork
با تشکر بله ولی با این حال براشون 2 بار ویندوز و 1 لینوکس با team viewer نصب کردیم
خب submask رو میگه 255.255.255.255 بزن میزنم اجازه ثبت نمیده
-