خیر مشکلی نیست1 - من می خوام با مشخصات آلمان خرید کنم (پیپال وریفای شده و آدرس و تلفن آلمان) مشکلی در این زمینه که نیست ؟
نوع پشتیبانی هست که شما برای آن پول پرداخت می کنید ، هرچه هزینه ای که پرداخت می کنید بیشتر باشد سرعت پاسخگویی و خدماتی که در پشتیبانی به شما ارائه می دهند نیز بیشتر است2 - در قسمت سفارش جند مورد بود یکی :
Best Effort
SLA Bronze (24x7xNBD) (+ € 37,50)
SLA Silver (24x7x12) (+ € 52,50)
SLA Gold (24x7x4) (+ € 75,00)
SLA Platinum (24x7x1) (+ € 120,00)
اینا چی هستن ؟
فرقی نداره ، این به این دلیل است که شما را شخص شناسایی کنند یا شرکتو اینکه private بزنم یا business ؟ (تو مراحل سفارش) ؟
غیر از هارد میزان مجاز استفاده از منابع سرور نیز بیشتر هست3 - بین این دو چه فرقی هست :
Express Cloud - Server virtualization - LeaseWeb
Premium Cloud - Server Virtualization by LeaseWeb
آیا فقط فرق هارد هست که این تغییر قیمت رو داده ؟ آیا این هارد خیلی سرعتش به چشم میاد (برای مایی که در ایرانیم ؟ )
هارد سرعت باز شدن سایت ها را بیشتر خواهد کرد ، چون اطلاعات سریع تر فراخوانی و قابل استفاده خواهند بود.
به صورت مختصر : منظور از colo خرید یک واحد یا کل واحد های یک rack هست که برای استفاده های زیاد خرید میشه که سرورها به صرفه تر باشه و دسترسی به سرورها بهتر4 - اگر امکان داره یکی از دوستان یه توضیحی در خصوص Colocation در لیزوب بده Colocation, Private Racks and rackspace by Leaseweb
من در این زمینه اطلاعاتم صفر هست
خیر تماس نمی گیرند و سرویس را تحویل مدن5 - آیا بعد از خرید تماس می گیرن ؟ با پشتیبانی که صحبت کردم گفتن فقط ایمیلی کار می کنیم.
موفق باشید