اگر بتوانید از این مورد یک مثال , فقط یک مثال بزنید که بدون موارد زیر در کمتر از 6 ماه 1000 ایمیل برای شخص در سیستم خبر نامه ثبت شد , بنده به کل از دنیای IT خدا حافظی خواهم کرد
1 - هزینه طراحی سایت
2 - هزینه ترافیک دار کردن سایت ( ترافیک واقعی ) در مورد خدمات مورد نظر
3 - هزینه نگهداری سایت
اگر این 3 مورد برای یک گوسفند فروش نیاز نبود بفرمایید بنده جلوی همه از شما عذر خواهی خواهم کرد
دوست عزیز متاسفانه با خواندن چند مقاله و کتاب نمی توان راه کار تجاری ارائه داد و موضوعات اینچنینی نیاز به تجربه و کار عملی دارد که فکر می کنم شما با این نوشتارتون فاقد اون هستید
خوشحالیم که بحث حریم خصوصی را هم فهمیدیم , وقتی در یک لینکی ایمیل یک نفر نوشته شده و حتی Bot گوگل هم قابلیت ذخیره کردن آن را دارد , نمی دانستیم ذخیره کردن آن تجاوز به حریم خصوصی افراد هست که شما الان ما را روشن کردید و قول می دهیم زین پس با عینک دودی قسمت اطلاعات آگهی دهنده ی یک آگهی ( مثلا در سایت ایستگاه ) را ببینیم
مشکل ما در تجارت از نوع ایرانی این هست که "هرکسی " بدون دلایل و مدارک مستند و علمی "حکم" صادر می کند
هر وقت توانستید دلایل ذکر شده توسط بنده را به صورت علمی نقض کنید اونوقت حاضرم با شما سر اصول تجارت در دنیای مجازی بحث کنم و به شما ثابت کنم که کار حرفه ای با دو تا مقاله خوندن عملی نیست , شما هنوز دلیل Spam شدن یک ایمیل را نمی دانید و اصلا از مکانیزم بررسی Spam سرویس دهنده هایی مثل Gmail خبر ندارید اونوقت بحث قانون و غیر قانونی بودن رو پیراهن عثمون می کنید که حرف خود را اثبات کنید ؟
تکبیر هم می دهید که از شما تشکر کنند ؟ مگر فوتبال هست دوست عزیز ؟
دوستان از ایشان تشکر کنید تا برنده شوند !!!