نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
    برای جمع آوری ایمیل های مخاطبان هدف اصلا نیاز به یک سایت قوی پر بازدید نیست. هرکس خدمتی یا محصولی، چه رایگان چه تجاری به مخاطبان عرضه میکنه امکان جمع آوری اطلاعات رو با یک فرم کوچیک داره. صحبتی که من داشتم در مورد نحوه ارسال این ایمیل ها بود که اصلا موضوع بحث نیست. سخت ترین روش کار جمع آوری ایمیل هاست. چرا یک نفر که برای اولین بار به سایت شما مراجعه میکنه باید ایمیل خودش رو در اختیار شما بزاره؟
    اگر بتوانید از این مورد یک مثال , فقط یک مثال بزنید که بدون موارد زیر در کمتر از 6 ماه 1000 ایمیل برای شخص در سیستم خبر نامه ثبت شد , بنده به کل از دنیای IT خدا حافظی خواهم کرد

1 - هزینه طراحی سایت
    2 - هزینه ترافیک دار کردن سایت ( ترافیک واقعی ) در مورد خدمات مورد نظر
    3 - هزینه نگهداری سایت

اگر این 3 مورد برای یک گوسفند فروش نیاز نبود بفرمایید بنده جلوی همه از شما عذر خواهی خواهم کرد

جمع آوری بانک ایمیل هدفمند و در اختیار گذاشتن "اطلاعات شخصی فرد" به افرادی که سر رشته ای از اینترنت ندارند و فقط هدفشان معرفی کسب و کارشان است یک کار غیر قانونی، زشت و غیر اخلاقی در تمام جهانه...
    این افراد حتی ایمیلشون در اختیار شما هم قرار ندادند و طبق گفته خودتون از سایت ها و وبلاگ ها "dozdide" میشن!

دقیقا غلط و غیر قانونیه! چه توی این کشور بی در و پیکر و چه در کل جهان!
    یک اپراتور تلفن همراه، به چه قیمت به خودش این حق رو داده که آدرس و شغل ما رو طبقه بندی کنه و در اختیار دیگران قرار بده؟ کی بهش این حقو داده؟ چرا من باید مجبور باشم این اس ام اس ها رو شب و روز در هر لحظه ای که مشخص نیست روی گوشی خودم دریافت کنم؟ چرا در قبال این کار غیر قانونی پول دریافت میکنه و تازه حتی یک قرونش هم در اختیار من قرار نمیده؟

شما اصلا چیزی از ایمیل مارکتینگ میدونی؟ یا چون یک شرکت ارسال ایمیل انبوه (اسپم!) داری از این موضوع دفاع میکنید؟
    من شاید اطلاع از مولتی آی پی نداشته باشم، اما ایمیل مارکتینگ رو بلدم! من شاید بازاریابی اینترنتی رو بلد نباشم، اما میدونم این ایمیل ها و پیامک ها آزار دهنده است، میدونم افشای مشخصات خصوصی من که در اختیار سایت یا شرکتی قرار دادم به هر طریق ممکن غیر قانونیه!

دوست عزیز متاسفانه با خواندن چند مقاله و کتاب نمی توان راه کار تجاری ارائه داد و موضوعات اینچنینی نیاز به تجربه و کار عملی دارد که فکر می کنم شما با این نوشتارتون فاقد اون هستید

خوشحالیم که بحث حریم خصوصی را هم فهمیدیم , وقتی در یک لینکی ایمیل یک نفر نوشته شده و حتی Bot گوگل هم قابلیت ذخیره کردن آن را دارد , نمی دانستیم ذخیره کردن آن تجاوز به حریم خصوصی افراد هست که شما الان ما را روشن کردید و قول می دهیم زین پس با عینک دودی قسمت اطلاعات آگهی دهنده ی یک آگهی ( مثلا در سایت ایستگاه ) را ببینیم

دقیقا غلط و غیر قانونیه! چه توی این کشور بی در و پیکر و چه در کل جهان!

مشکل ما در تجارت از نوع ایرانی این هست که "هرکسی " بدون دلایل و مدارک مستند و علمی "حکم" صادر می کند

هر وقت توانستید دلایل ذکر شده توسط بنده را به صورت علمی نقض کنید اونوقت حاضرم با شما سر اصول تجارت در دنیای مجازی بحث کنم و به شما ثابت کنم که کار حرفه ای با دو تا مقاله خوندن عملی نیست , شما هنوز دلیل Spam شدن یک ایمیل را نمی دانید و اصلا از مکانیزم بررسی Spam سرویس دهنده هایی مثل Gmail خبر ندارید اونوقت بحث قانون و غیر قانونی بودن رو پیراهن عثمون می کنید که حرف خود را اثبات کنید ؟

تکبیر هم می دهید که از شما تشکر کنند ؟ مگر فوتبال هست دوست عزیز ؟

دوستان از ایشان تشکر کنید تا برنده شوند !!!
    ویرایش توسط amirhkh : January 24th, 2012 در ساعت 19:15

2. تعداد تشکر ها ازamirhkh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)