من دقیقا علمی بحث کردم و هر کس هم این موضوع رو تایید میکنه. مثل تفسیری که در ایران وب نیوز بود. این که شما یک شرکت با این موضوع دارید دلیل بر صحیح بودن کار شما و احمقانه بودن صحبت بقیه نیست!متاسفانه این صحبت شما اصلا علمی نیست و جای بحث نداره , بالاتر ذکر کردم که اگر می خواهیم به نتیجه برسیم باید به صورت علمی به چالش بکشیم و به صورت علمی هم سوال بپرسیم
برای جمع آوری ایمیل های مخاطبان هدف اصلا نیاز به یک سایت قوی پر بازدید نیست. هرکس خدمتی یا محصولی، چه رایگان چه تجاری به مخاطبان عرضه میکنه امکان جمع آوری اطلاعات رو با یک فرم کوچیک داره. صحبتی که من داشتم در مورد نحوه ارسال این ایمیل ها بود که اصلا موضوع بحث نیست. سخت ترین روش کار جمع آوری ایمیل هاست. چرا یک نفر که برای اولین بار به سایت شما مراجعه میکنه باید ایمیل خودش رو در اختیار شما بزاره؟این صحبت شما متاسفانه اصلا توجیحی نداره , این حرف شما یعنی همه بیزنس های دنیا باید یک سایت قوی با بازدید بالا داشته باشند تا بتونن ایمیل های افراد رو به صورت خبرنامه یا عضویت جمع آوری کنند و سپس برای آنها ایمیل ارسال کنند
جمع آوری بانک ایمیل هدفمند و در اختیار گذاشتن "اطلاعات شخصی فرد" به افرادی که سر رشته ای از اینترنت ندارند و فقط هدفشان معرفی کسب و کارشان است یک کار غیر قانونی، زشت و غیر اخلاقی در تمام جهانه...جمع آوری بانک های ایمیل هدفمند و در اختیار گذاشتن این ایمیل ها به افرادی که سررشته ای از اینترنت ندارند و فقط هدفشان معرفی کسب و کارشان هست و همچنین ارسال با روش های استاندارد جهانی که جلوی Spam شدن و Black شدن IP ها را بگیرد یک امر منطقی و اثبات شده است
این افراد حتی ایمیلشون در اختیار شما هم قرار ندادند و طبق گفته خودتون از سایت ها و وبلاگ ها "dozdide" میشن!
دقیقا غلط و غیر قانونیه! چه توی این کشور بی در و پیکر و چه در کل جهان!این صحبت شما دقیقا مثل این هست که بگوییم اگه الان فلان شرکت برای فلان شهر یا صنف SMS تبلیغاتی ارسال می کند اشتباه می کند و غلط است
یک اپراتور تلفن همراه، به چه قیمت به خودش این حق رو داده که آدرس و شغل ما رو طبقه بندی کنه و در اختیار دیگران قرار بده؟ کی بهش این حقو داده؟ چرا من باید مجبور باشم این اس ام اس ها رو شب و روز در هر لحظه ای که مشخص نیست روی گوشی خودم دریافت کنم؟ چرا در قبال این کار غیر قانونی پول دریافت میکنه و تازه حتی یک قرونش هم در اختیار من قرار نمیده؟
شما اصلا چیزی از ایمیل مارکتینگ میدونی؟ یا چون یک شرکت ارسال ایمیل انبوه (اسپم!) داری از این موضوع دفاع میکنید؟
من شاید اطلاع از مولتی آی پی نداشته باشم، اما ایمیل مارکتینگ رو بلدم! من شاید بازاریابی اینترنتی رو بلد نباشم، اما میدونم این ایمیل ها و پیامک ها آزار دهنده است، میدونم افشای مشخصات خصوصی من که در اختیار سایت یا شرکتی قرار دادم به هر طریق ممکن غیر قانونیه!
هر کس حرف من رو تایید میکنه لطفا تشکر کنه!
ببخشید که اینطور حرف زدم و احتمالاً دعوا راه بیفته، اما شما حتی ذره ای به حقوق کاربران و مشتری اهمیت نمیدی و به دلیل فعالیت در این کار حاضری به هر روش ممکن توجیهش کنی! از طرفی از لحن صحبتتون خوشم نیومد و از به کار بردن الفاظی مثل "علمی بحث نمیکنید یا جای بحث نداره" در مورد خودم اصلا خوشم نمیاد. گفتم با نظر شما مخالفم و نظر خودم رو مطرح کردم. در صورتی که من نظر شما رو کاملا غلط و روشی آزاردهنده و غیرقانونی میدونم اما بیان نکردم.