نوشته اصلی توسط
kamkar
اشتباه محض! اشتباهی که باعث نابود شدن اعتبار و آبروتون میشه! اشتباهی که ضرر و زیان مالی هم وارد میکنه! اصلا این کار رو نکنید!
مخاطبی که با خواست خودش درخواست عضویت در لیست شما رو نداده از این کار با تمام وجودش متنفره! انگار توی حموم دوربین گذاشته باشید و فیلم های خیلی خصوصی رو پخش کنید! یعنی در این حد این کار بده و احساس میکنه چیزی ازش ***یده شده!
از طرفی، شما باید به مخاطب هدف ایمیل بزنید! هر ایمیل برای شما هزینه هایی به دنبال خواهد داشت، اگر کسی در زمینه فرش کار میکنه و شما ایمیل هایی در رابطه با آهن، تجارت خشکبار و... ارسال کنید نه تنها توجه نمیکنه، بلکه حالش هم به هم میخوره!
برای مثال یک نفر یکی از ایمیل های قدیمی من رو به دست اورده و هی ایمیل هایی سیاسی در طرفداری از جریانی که ازش متنفر بودم میزد! به عقاید من و مهمترین ستون های عقیدتی مثل دین من توهین میکرد و این برای من آزاری مسلم بود! تازه در انتهای ایمیل هم دکمه خروج از لیست نزاشته بود و وقتی بهش پیام دادم گفت حذف نمیکنم تا یه چیزی یاد بگیری!
این از نظر شما چه معنی و مفهومی داره؟ از توهین به عقاید و هرچی بگذریم توهین به شعور و اعتماد مخاطبه! من هم گزارشش کردم و بلاک شد، هر دفعه ایمیل جدید میساخت و دوباره بلاک میشد تا خودش از رو رفت!
این ایمیل ها اگر برای مخاطب هدف، به درخواست خودش ارسال نشه و امکان حذف از لیست نداشته باشه آزاردهنده است.