چرا روز 2 شنبه ها من پنج شنبه پرداخت کردم گفتید 1 ساعت تا 24 ساعت کاری بابا شورش رو در اوردید من نمیخوام پولم رو برگردونید به کی بگم که حرف من رو بفهمه بالا پولم رو بدید نمیخوام
چرا روز 2 شنبه ها من پنج شنبه پرداخت کردم گفتید 1 ساعت تا 24 ساعت کاری بابا شورش رو در اوردید من نمیخوام پولم رو برگردونید به کی بگم که حرف من رو بفهمه بالا پولم رو بدید نمیخوام
شما گفتم اول مدرک بیارین که گفتین با جوان سرور کار میکنیم!!!
این لینک حرف شما
http://www.webhostingtalk.ir/f11/388...tml#post362835
دوما شما جمعه پول ریختین نه پنج شنبه...چرا دروغ میگی؟..جمعه هم کسی که برامون پرداخت انجام میداد نبود!! شنبه صبح پرداخت کرده! که دیتاسنتر تحویل نداد......امروز هم یکشنبه هست..یکشنبه هم دیتاسنتر تعطیل هست...میفته فردا..که شما دیروز هم تماس گرفتین 30 دقیقه هم داشتین تلفن صحبت میکردین بهتون گفتم که تا دوشنبه 12 ظهر تحویل میدم ولی شما باز دوباره اومدین میگین نه....
شما خودت داری میگی جمعه پس میشه 3 روز شما الان 3 روز تحویل ندادی سرویس تازه به من ربطی نداره که اون کسی که پرداخت کرده نبوده به من چه ایا به من ربطی داره شما که اینطور اومدی داخل این انجمن زدی میفروشیم باید اون کسی که پرداخت میکرد هم بود که ما الکی پرداخت نکنیم الان هم سر ما بامبول در بیاری من دارم میگم اگه بخواهی اینطوری کنی من هم میرم شکایت میکنم فردا
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
این پول من نبوده مال 2 نفر بوده که اینطوری دارن به من فشار میارن میگن رفتی دادی به یک کلاه بردار من چی جواب بدم من بهت گفتم سرور رو سریع میخوام بعد اومدم گفتم میگن سرور هاش بدرد نمیخوره گیر میدن به همه چیز اومدی گفتی ماست فروش میگه ماستم ترش هست گفتی یا نه
میتونین شکایت کنین.. چون اگه شکایت نکنین بنده از شما به خاطر توهین و اتهام به کلاه برداری شکایت میکنم!!!
1 - شرکت جمعه ها تعطیل هست!!! (دیتاسنتر هم یکشنبه تعطیل هست)
2- میتونستین قبل از خرید تحقیق کنید ما که به شما به زور سرور ندادیم...که میگین سرور هاش بدردنمیخوره!!!
3- درمورد اینکه سرورها رو از جوان سرور میگیریم حتما مدرک معتبر بیارین!!!
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
با تشکر از شما بابت توضیحاتتون
باسلام
فقط یک سوال؟! دیتاسنتری که یکشنبه تعطیل هست آیا قابل اطمینان هستش؟! اکثر غریب به اتفاق دیتاسنترهای دنیا SetUP تایم دارند. که معمولا بین 1 ساعت الی 48 هست میباشد.
و بازهم اکثر غریب به اتفاق آنها از روش گرفتن سفارش First in, First Out استفاده میکنند. شما حتی روز یک شنبه هم سفارش بدید اگر سفارش های زیاد جلوی شما نباشه همون یک شنبه تحویل میدن.
پس بهتره برای اینکه به مشکل برنخورید Setup time رو به کاربرانتون از 1 الی 48 ساعت اعلام کنید که به مشکلی نخورید.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)