-
January 18th, 2012, 22:56
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار

نوشته اصلی توسط
info_dlsong
امروز یک پرداخت چند دلاری هم برای من انجام دادند
خداروشکر فعلا مشکلی نبوده
ارادتمند
متشکرم از شما.
موجودی وب مانی هم دارید در حال حاضر؟
وبمانی رو فعلا کار نمی کنیم و منتظر دریافت یک سورس معتبر به صورت مستقیم با روسیه به جهت خرید هستیم.
-
-
January 18th, 2012 22:56
# ADS
-
January 18th, 2012, 23:09
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
560 دلار برای من پرداخت کردند، از هر نظر تایید میشن
-
تعداد تشکر ها از tehvps به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2012, 01:02
[QUOTE=parsvps;314114]سلام دوستان
امروز پرداختی هم برای ما با موفقیت انجام دادند
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید[/QUO
، PayPal
واریز می کنه با این قیمت یا نه
-
-
January 19th, 2012, 01:03
عضو انجمن
[QUOTE=takmaisam;361527]

نوشته اصلی توسط
parsvps
سلام دوستان
امروز پرداختی هم برای ما با موفقیت انجام دادند
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید[/QUO
، PayPal
واریز می کنه با این قیمت یا نه
با سلام،
با کدام قیمت رو شما می فرمایید؟
-
-
January 19th, 2012, 08:42
با سلام
براي من هم ايشون حدود 200 دلار پي پال حواله كردند ، خوب و سريع بود و قيمت ايشون هم از ديگران بهتر هست. يه مزيت بزرگ ايشون پيگيري موضوع تا آخر داستان هست/ از آقاي روزبه تشكر ميكنم .... ما كه مشتري شديم.
-
تعداد تشکر ها از bigboss1382 به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 19:37
عضو جدید
آقای روزان لطف کردن و خیلی سریع تر از اون که فکرش رو بکنم 24 پوند برام واریز کردن
این بار دومه که برای بنده واریز رو انجام میدن و من مشتری همیشگی ایشون میشم
-
تعداد تشکر ها از moh3nia به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 19:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
moh3nia
آقای روزان لطف کردن و خیلی سریع تر از اون که فکرش رو بکنم 24 پوند برام واریز کردن
این بار دومه که برای بنده واریز رو انجام میدن و من مشتری همیشگی ایشون میشم
این لطف شماست، و ما خوشحالیم که همراهانی همچون شما داریم.
توضیحی هست که باید عرض کنم، "روزان" نام مستعار بنده در یاهو هست چرا که هیچ وقت در این سیستم ها نام واقعی را درج نمی کنم.
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2012, 21:20
سلام تشکر از شما آقای nasa_de .مبلغ ۶۸000 تومن برای من سریع واریز کردند .
پرداخت اول من بود ..و متشکر
-
تعداد تشکر ها از nesta به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2012, 01:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nasa_de
این لطف شماست، و ما خوشحالیم که همراهانی همچون شما داریم.
توضیحی هست که باید عرض کنم، "روزان" نام مستعار بنده در یاهو هست چرا که هیچ وقت در این سیستم ها نام واقعی را درج نمی کنم.
هر اسمی هم که داشته باشید خیلی آقایید... یادم نمیره ماه قبل اون همه عجله داشتم و شما بدون دریافت وجه قبل از پرداخت, واسم پرداخت رو انجام دادین و روز بعد هزینه رو بهتون دادم
بازم ممنون
-
تعداد تشکر ها از moh3nia به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2012, 03:48
عضو انجمن
طبق معمول، با آسایش کامل و البته با کلی بازی درآوردن بانک ملی (البته با تامل nasa_de) یک هزار دلار برای ما پرداخت شد.
تعداد تشکر ها از Hostpolis به دلیل پست مفید