سلام.
دلایلم رو اینجا ارائه کردم : http://webhostingtalk.ir/showpost.ph...6&postcount=57
با تشکر.
سلام.
دلایلم رو اینجا ارائه کردم : http://webhostingtalk.ir/showpost.ph...6&postcount=57
با تشکر.
دوست عزیز، شما دارین از WebHostingTalk.com سخن میگید و اون کاربر هم عکس از تصویر بخش پشتیبانی Caro گزاشته !
شما قبول نکن، مهم نیست زیاد، من برای کل انجمن می نویسم و مدارکی رو هم ارائه کردم ولی شما و دیگر دوست داران Caro می تونید به دلایل شخصی خودتون ردشون کنید و من هم انتظار دیگه ای ندارم.
در مورد سوالات شما:
1. از دستاسنتری که موارد زیر رو دارا باشه:
- کیفیت Hardware
- کیفیت شبکه
- دارا بودن فرایند Redundancy به حالت Internal و External
- دارا بودن سیستم های امنیتی زد حریق و Generator های پشتیبان برق برای دیتاسنتر
- دارا بودن سیستم های سخت افزاری Firewall در سر راه ورودی (های) اصلی شبکه دیتاسنتر
- دارا بودن سیستم های DDoS Mitigation / Instruction Protection
- دارا بودن بخش پشتیبانی حرفه ای و واقعاً 24 ساعته و نه تنها ساعات کاری کشوری ***
- دارا بودن امکانات اضافه برای جلب رضایت مشتری
- راه اومدن با مشتریان در هنگام پرداخت دیر هنگام و اشتباهات حساب داری
- جواب گو بدن در هنگام دریافت شکایت/درخواست از طرف مشتریان ***
و موارد استاندارد و پسندیده دیگر ...
دلیل: زیرا خریدار سرور در اضای پولی که می پردازد، نیاز به پشتیبانی و مراقبت دارد و این حق 100% یک خریدار سرور در سراسر جهان است !
2. شخصاً به تنهایی، خیر!
دوستانی در کشور آمریکا دارم که از سال 1997 مشغول به کار هستند و دیتاسنتر خودشون رو در اوایل سایت 2005 راه انداختند و قبل از آن، به صورت Co-Location فعالیت می کردند.
من هم 25% از آن دیتاسنتر را شریک هستم و نماینده رسمی، برای تجارت با ایرانیان را بر عهده دارم و این به این دلیل است که شرکت ایشان، مثل بسیاری از شرکت های دیگر آمریکایی، مجوز تجارت مستقیم با ایران را ندارند.
آدرس: کشور آمریکا - ایالت کولورادو (colorado) - مرکز شهر دنور (Downtown Denver) .
مشخصات دقیقتر به زودی در تاپیک جداگانه اعلام خواهد شد.
با تشکر.
متاسفم از اینکه در تاپیک قبلی بحث نتیچه مثبتی نداشت و من امیدوارم بعد از آرام شدن شما و کم شدن عصبانیت بحث در مورد Caro را به شکلی منطقی و بدون جدل در محیطی مناسب ادامه دهیم.
فقط برای روشن شدن دوستان و آشنا شدن آنها با شما خیلی خوب است که شما آدرس دقیق شرکت خودتان در امارات به همراه تلفن را بفرمایید . ( البته من طی 2 ماه آینده بعد از نمایشگاه الکامپ سفر کوتاه کاری به دبی خواهم داشت شاید فرصتی باشد که بتوانم در دفتر شما با هم صحبت کنیم و بیشتر آشنا بشویم)
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)