فكر كنم جواب سوالتون رو در مورد سوال دومتون دادم!
آيپي رو ببندند با v-pn ميرن ! ليسانس كنترل پنل رو ميبندن كه دسترسيتون مسدود ميشه. ولي مدير سرور با راهكارهاي خاص خودش دوباره از نو ليسانس ميگيره! دوستمون بست سرور هم اونطور كه ميگن آلمان هستند. لذا سيپنل با اونها هيچ مشكلي نخواهد داشت !
با سلام دوست عزیز.
پیروی سؤالات شما باید عرض کنم كه، اولان در مورد پهنای باند. پهنای باندی كه در سایت خارجی ما زده شد محدود هست، به دلیل آنکه، طبق قانون جدیدی كه در وب هاستینگ تاک خارجی ذکر شد، هیچ گونه پهنای باند نامحدود وجود ندارد. به همین دلیل هم آنها رو ما محدود کردیم، ولی در کل چون كه ما از دیتا سنتر پهنای باند بدون محدودیت میگیریم (unmetered) شما هرچی استفاده کنی، مشکلی نخواهد داشت. دقت کنید كه این کلمه (unmetered) با کلمه (unlimited) فرق دارد.
در مورد امنیت هم كه شما سوال فرمودید. در سرور های ما تمام جوانب امنیتی رعایت شد هست ( دقت کنین كه امنیت ۱۰۰% اصلا وجود ندارد ) در هر صورت ما سعی خودمان رو میکنیم كه امنیت مشتری برقرار باشه . باز هم ذکر میکنم كه امنیت ۱۰۰% وجود ندارد. و اینکه در برابر حملات دیداس و بت نت نمیتوان مقابله کرد، همان طور كه برای آقای سجاد در پست خصوصی توضیح داد بودم ( سوال ایشون راجع به آپ تایم ماه پیش ما بود. كه براشون به تر کامل توضیح دادم كه چه اتفاقی افتاده بود )
در مورد سپانال هم چون كه شرکت و تمامی آدرس ها و شماره تلفن ها در کشور آلمان هست، سپانال حق بستن لیسانس ما رو نداره ) برای رفع مشکل آی پی هم میتوان از سرویس هایی مانند وی پی ان استفاده کرد. ولی در کن مشکلی به وجود نمایید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)