نقل قول نوشته اصلی توسط SEOmoz نمایش پست ها
این بخش بیش از 70 درصد اشتباه هست و نشون میده همچنان شما بر این باور هستید که هر بک لینکی خوبه. خیر دوست عزیز بهترین بک لینک ها اونهایی هستند که کیفیت داشته باشند از نظر محتوایی و همچنین مرتبط باشند اگر نه هزاران بک لینک بیخود رو گوگل کلا حساب نمیکنه.دقت گوگل در انتخاب بک لینک ها چیزی هست که فکر کنم شما هنوز پی نبردید بهش.
گوگل شدیدا در انتخاب بک لینک ها حساس هست. سایت شما شاید توی خیلی ابزارها بگن که میلیون ها بک لینک داره اما گوگل شاید صدتاشو حساب کنه که نشون میده گوگل فقط خوب هارو حساب میکنه
اصلا فرقی نداره هدف شما چیه پیج رتک یا هر چیزی مهم اینه که بک لینک بدون کیفیت بدون کیفیت هست و گوگل حساب نمیکنه این خیلی سادست و همه هم میدونند نمیدونم شما چرا اصرار دارید بگید هر بک لینکی خوبه

هرکس به شما گفته که هدف بک لینک پیج رنک هست نشون داده هیچ دانشی نداره
هدف بک لینک خیلی بیشتر از اینهاست که فقط به شما پیج رنک بده الان دیگه سایت بدون بک لینک هم پیج رنک میگیره چون بی ارزش شده طبق گفته های گوگل هم کسی که به پیج رنک اهمیت بده باخته
اومدن به صفحه ی اول یکی از عواملش بک لینک هست که خود بک لینک برمیگرده به مبحث گستره و البته پیچیده ی لینک بیلندینگ که بسیار مهم هست
ببینید، اوکی! از اول این گفتگو حداقل 12 بار گفتید که "...شاید سایتی میلیون ها بک لینک داره اما گوگل خیلی دقت داره و شاید چندتاشو حساب کنه..." من دیگه سرگیجه گرفتم! چرا فقط همین یه جمله رو تکرار می کنید؟ و لطفا سعی نکنید باورهای من رو به این سادگی تغییر بدید چون از جای محکمی بدستشون آوردم.
من ابدا به این معنی که منظور شماست نمی گم که هر بک لینکی خوبه! مسلما می فهمم که یه بک لینک از یه صفحه ی تازه ی چینی به هیچ درد من نمی خوره! منظورم رو چند بار گفتم بهتره تکرار نکنم.
اصلا فرقی نداره هدف شما چیه پیج رتک یا هر چیزی مهم اینه که بک لینک بدون کیفیت بدون کیفیت هست و گوگل حساب نمیکنه این خیلی سادست و همه هم میدونند
توی سئو نوین که خود شما ازش اسم بردید relevancy مهم هست و پیج رنک relevancy نمی فهمه، پس هدف مهمه چون تاثیر هر بک-لینک فرق داره و اون قدر کلی که می گید بک-لینکی نیست که با کیفیت باشه و همه منظوره!
الان دیگه سایت بدون بک لینک هم پیج رنک میگیره
wow ! نه! پیج رنک یه فرمول داره که ترکیبی از فرمول های امیدریاضی (در درس ریاضیات مهندسی در دانشگاه های خوب) و فرمول توضیع رایلی (در درس آمار مهندسی بعضی دانشگاهها) هست. و خیلی ساده شده اش شبیه اینه: (میانگین وزن دار پیج رنک بک-لینکهای شما)
PR= a*PR1 + b*PR2 + ... / a+ b +...+n
یعنی بدون لینک پیج رنک حتما مساوی صفر هست.

به من اطمینان کنین، من الگوریتم های گوگل رو از طریق یک دوستم توی گوگل بدست آوردم.
خود بک لینک برمیگرده به مبحث گستره و البته پیچیده ی لینک بیلندینگ
لینک بیلدینگ یعنی ساخت لینک، مسلمه که لینک بر می گرده به ساخت لینک!
این بحث خیلی از من انرژی می بره، چون حرف توی دهنم گذاشتید مجبور شدم جواب بدم!