نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: قضاوت شما درباره آنچه نتوانستم قضاوت کنم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : قضاوت شما درباره آنچه نتوانستم قضاوت کنم

با سلام یک راست میرم سر اصل مطلب تو این تاپیک میخوام موضوعی رو عرض کنم که خودم نتونستم قضاوت درستی دربارش داشته باشم و الان میخوام موضوع رو به صورت عمومی بیان کنم تا شما قضاوت کنید از بردن اسم سرویس دهنده هم معذورم چون اولا دوست و ثانیا عزیز دل منه و واقعا خودش هم میدونه که بی نهایت دوست و براش احترام قائل بوده و هستم
    حتی قبلش به رضا فدای حسین هم گفتم که تست بکنه که من باز ضایع نشم ولی اونم تایید کرد
    اسم بردین و مشخص هست که پرشین وی پی اس یا همونpersiancloud. ir بوده طرف شما شما اگه نمیخواستید بگید دیگه اسم نمیبردین عزیز

باید دید قبل از خرید توافق چی بوده بین دو طرف و چه شرطی بوده بشخصه چندین بار پیش امده مشتری وقتی گفته نصب ای بی اس بنده در جواب گفتم فقط نصب میکنم هرگونه وصل کردن و کانفیگ کردن برعهده خودتون هست که سر همین قضیه مشتری گفته نمیخوام و میخوام یکدفعه کامل انجام بشه وداده بودن جای دیگه که براشون نصب با کانفیگش انجام بده چون بخواستن بدن کسی دیگه باید هزینه مجزا برای کانفیگ میدادنم که رفتن دادن کسی که یکجا کامل بصورت انجام بدهد

در کل باید دید چی توافق کردین اینکه میگن وظیفه سوریس دهنده نبوده یاو ظیفه بوده هر جفتش غلط هست .مهم توافق و صحبتهای قبل از خرید هست که کسی هم بجز شما خریدار و فورشنده از این قضیه خبر ندارد و کسی فکرنمیکنم بتونه قضاوت کنه چون توافقی هست . اینکه قبلا انجام نمیشده و الان انجام میشده پولی هست یا پولی نیست و موارد مشابه همش توافق بین طرفین هست
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

پیش فرض پاسخ : قضاوت شما درباره آنچه نتوانستم قضاوت کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    اسم بردین و مشخص هست که پرشین وی پی اس یا همونpersiancloud. ir بوده طرف شما شما اگه نمیخواستید بگید دیگه اسم نمیبردین عزیز

باید دید قبل از خرید توافق چی بوده بین دو طرف و چه شرطی بوده بشخصه چندین بار پیش امده مشتری وقتی گفته نصب ای بی اس بنده در جواب گفتم فقط نصب میکنم هرگونه وصل کردن و کانفیگ کردن برعهده خودتون هست که سر همین قضیه مشتری گفته نمیخوام و میخوام یکدفعه کامل انجام بشه وداده بودن جای دیگه که براشون نصب با کانفیگش انجام بده چون بخواستن بدن کسی دیگه باید هزینه مجزا برای کانفیگ میدادنم که رفتن دادن کسی که یکجا کامل بصورت انجام بدهد

در کل باید دید چی توافق کردین اینکه میگن وظیفه سوریس دهنده نبوده یاو ظیفه بوده هر جفتش غلط هست .مهم توافق و صحبتهای قبل از خرید هست که کسی هم بجز شما خریدار و فورشنده از این قضیه خبر ندارد و کسی فکرنمیکنم بتونه قضاوت کنه چون توافقی هست . اینکه قبلا انجام نمیشده و الان انجام میشده پولی هست یا پولی نیست و موارد مشابه همش توافق بین طرفین هست
    به هیچ وجه ایشون نبودند گفتم به ایشون دادم تا تست کنند
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)