سلام
عملا چیزی در سرورهای اشتراکی به نام پهنای باند نامحدود وجود نداره، چون در سرورهای اشتراکی شما حق استفاده از میزان مشخصی از منابع سیستم را دارید مثلا در 60-90 ثانیه بیش از 15% منابع را نمیتوانید استفاده کنید، با این تفاسیر وقتی میزان مصرف پهنای باند شما بالا میره یعنی شما بازدید بیشتری دارید و این یعنی مصرف منابع بیشتر از سیستم که اگر این استفاده از مقدار تعیین شده توسط خدمات دهنده بیشتر باشه شما suspended میشوید. (یه جورایی میشه گفت روشی برای تبلیغات هستش)
پس هرچی سرور اشتراکی شما قویتر باشه یعنی بیشتر از منابع میتوانید استفاده کنید.
مثلا شرکت هایی که سرورهای اشتراکی با 4 هسته یا پایینتر با 2-4 گیگابایت رم دارند و پهنای باند نامحدود میدهند بدترین نوع خدمات دهنده ها هستند. (این یک نظر تجربیه (بستگی به میزان کاربرها هم داره))
به نظر من اگر قصد دارید از خدمات هاستینگ ارزان در سرورهای اشتراکی استفاده کنید، روی سرورهایی متمرکز بشوید که تنظیمات سخت افزاری بالایی داشته باشند.
من خودم با هاستینگهای زیادی کارکردم (مایا، ******، پارس دیتا، فراهاست، ....) که از بیشترشون راضی نبودم.
جدیدا داریم با یه هاستینگ جدید به نام سیسپاد هاست (syspodhost.com) کار میکنیم که وضعیت سرورهاش خیلی خوبه سرور اشتراکی با 16 هسته و 12GB رم توصیه میکنم ویژگی سرورهاشونو ببینید.