از هرجا گرفتید از اینجا نگیرید
ParsDev.Ir - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس | ثبت دامنه | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | میزبانی در ایران | طراحی وب | سرور مجازی | سرور اختصاصی
پشتیبانی 0
کیفیت 0
دوروغ تا دلتون بخواد
توی ماه حداقل 2 یا 3 بار اونم به مدت 12 ساعت به بالا سایت به فنا میره پشتیبانیشون هم از ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر اونم تا روز 4 شنبه الان هم بالای 12 ساعته سایتم به فنا رفته هرچی تماس می گیرم کسی جوابگو نیست .یعنی هر موقع این اتفاق میفته کسی جوابگو نیست هفته پیش هم سایتم بالای 24 ساعت به فنا رفت تقریباً 20 روز پیش هم همینطور بود .
دوستان اگه جایی دیدید کسی داره از این شرکت هاست می خره لطفاً راهنمایش کنید این بلا سرش نیاد .
نکته جالبش هم اینه که روز اول روی سرورهای کاندا بودم که خیلی عالی بودند ولی بعد از یه مدت متوجه شدم سرور رو عوض کردن و سایت رو بردن روی سروهای کاندا بدون اینکه به کسی خبر بدند.
هر بار هم که سرور دان میشه هیچ پاسخی نمیدن وقتی که مشکل برطرف شد فقط یه جواب میدن
مشکل برطرف شد اراتمند
فرقی هم نمی کنه چندساعت سرور قطع بشه به خودشون حتی زحمت نمیدن از ملت یه عذرخواهی خشک و خالی بکنند
به نظرم این پیامها به صورت اتوماتیک ارسال میشه و هیچ کدوم از پیامها رو نمی خونن.
الان هم دارم دنبال یه شرکت معتبر می گردم سایتم رو انتقال بدم
دوستان در مورد این سایت کسی اطلاعاتی داره
http://www.netafraz.com/