این یعنی آخرت نژاد پرستی / چیزی که الان ما روش خیلی مانور میدیم مبارزه با این فرهنگ غلط هست شما میتونید توی ادیان مختلف هم ببینید مقایسه کنید بیشترین مبارزه با نژادپرستی از سمت مسلمان ها بوده پس این مبارزه 1400 ساله تبدیل به یه فرهنگ شده
و این حرفی که شما زدید کاملا زیر پا گذاشتن این فرهنگ یا بهتر بگم این قانون شده . اگر قرار بر رعایت هست باید چه ایرانی چه خارجی چه سفید چه سیاه حق و حقوقشون رعایت بشه
موفق باشید
واقعا برای آقای مسعود مهرابی متاسفم
کاری کرد که دیگه هیچ کس کتاب های مسخرشو نخره
آلبوم علی اصحابی رو لو دادند و لینک مستقیم گذاشتند دانلود طرف فقط سایتش فیل شد... فیلم قهوه تلخ با ان هزینه لو رفت همه گذاشتند برای دانلود هیچ کاری نکردند.. بعد به خاطر یک کتاب؟؟؟؟
به قول یاس ..............از چی بگم؟
والا ! بعد به من میگه شما تو ایران نیستی!
دوست گرامی، دیگه مطمئن شدم هیچ معاشرتی با اهل ادب نداشتید
استاد من توی دانشگاه می گفت من 9تا کتاب شعر دادم بیرون 2 میلیون واسم نداشته تا حالا ولی مشکلی ندارم باهاش. ادم وقتی کار هنری میکنه دوست داره مخاطب داشته باشه
فرهنگی که با خواندن کتاب ***ی ...؟؟؟؟ حق چاپ با حق خواندن و فهمیدن فرق داره داداش!!
---------- Post added at 04:38 AM ---------- Previous post was at 04:33 AM ----------
حرف حساب !!!
نمیشه از یک سایت Web2 انتظار داشت که براساس قوانین پیش بره
در حال حاضر در تمامی سایت های اینچنینی هست که محتوای به اشتراک گذاشته شده به کاربر مربوط هست نه به مدیریت سایت
نمونش بالاترین نمیتونه روی تمامی کاربراش نظارت داشته باشه توی قوانین خودشم رفع مسئولیت کرده دیگه کسی نمیاد بگه چرا این چیزها توی بالاترین هست چون:
1. همه میدونند که بالاترین مدیرش فقط میتونه نظارت کنه و یا کاربراش ریپورت بدن همه چیزو که نمیتونه تحت نظر داشته باشه
2. همه میدونند یک سایت اشتراک گذاری چه از لحاظ لینک چه مطلب مسئولیتی برعهده ی مدیریت نیست
تازه اینم حساب کنید که در کشورهای خارجی قانون کپی رایت اما و اگر نداره و خیلی سخت اجرا میشه
این کاری که با سایت کتابناک کردند یکم که نه خیلی ظلم بود.
فکر کنم کسی که به دادخواست رسیدگی کرده خونشون کامپیوتر نداره و اگر داره اینترنت نداره
یا شایدم با روند این سایت اشنایی نداره
کلا این جور سایت های هنوز در فضای نت ایران جا نیوفتاده ما بلدیم هر چی شد به مدیر سایت گیر بدیم دیگه کار نداریم موضوع چیه و واقعا مدیر سایت میتونه کاری بکنه یا نه
همون طور که دوستان گفتند با یک اخطار ساده میشد رفع مشکل کرد اما این جور رفتار اصلا حرفه ای نبوده
ببخشید که پریدم وسط اما واقعا جای تعاسف داره برای این نویسنده عزیز ایرانی
کتابشون فروش نداشته دارن پولشو...
اگه واقعا کتاب مخاطب پسند باشه دیگه نویسنده نگران این نیست که پخش شه یا... چون اگه کتابی واقعا مفید باشه حتی حق کپی رایت هم وجود نداشته باشه باز مخاطب پس از خوندن جهت حمایت میره کتاب رو میخره و تو خونش نگه داری میکنه
شخصا خودم اینطوری هستم . تقریبا همه کتاب های خانم حیدر زاده رو در قالب pdf دارم اما چون واقعا ازش خوشم میاد و طرز نوشتنش کتابهایی که خوشم میاد رو میخرم و نگه میدارم . شده گاهی یه کتاب رو 4 یا 5 بار بخونم چون واقعا زیبا و استادانه نوشته شده
یا چرا راه دور بریم ؟ whmcs با اون عظمت نال شده آیا دیگه کسی لایسنس نمیخره ؟
بنظرم اینا همه بهونست و اینکه مدیر سایت رو 20 میلیون جریمه کردن واقعا ناعادلانست و همینطور ضربه بزرگی به نویسنده عزیز میخوره با این کاری که کردند من شخصا که باشم هرگز سراغ کتاب های چنین آدمی نمیرم
به هر حال این نظر شخصی من بود
برای مدیر عزیز سایت کتاب ناک ارزوی موفقیت دارم
امیدوارم خیلی زود مشکلاتشون حل شه و سایت هم دوباره برگرده
یا حق
یادمه soi.ir یه مجله آشپزی گذاشته بود مسئول مجله اول ایمیل زد نه اینکه یهو بره شکایت کنه!
دوستان می تونن از طریق سایت کتابناک مبالغ مورد نظرشون رو کمک کنند.
کمپین حمایت از مدیر وبسایت کتابناک
اطلاعات بیشتر رو برای حمایت از آی آر وب نیوز در سایت آی آر وب نیوز دنبال کنید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)