نوشته اصلی توسط persianboy سلام قبلا هم نظر دوستان رو در مورد دامنه های آپلود ایمیج و آپلود پیکچر پرسیده بودم ولی کسی قیمتی نداد لطفا قیمت بدید کد: upload image . ir upload picture . ir cc1 . ir فعلا قصد خرید ندارم اما اگه بخرم : uploadimage 10000 تومان uploadpicture 8000 تومان cc1 15 هزار تومان قیمت پایین دادم واسه دو تای بالا چون از نظر نگارشی مشکل دارن
upload image . ir upload picture . ir cc1 . ir
✦✦ سپید وب - طراحی وب سایت و قالب وردپرس ✦✦ ایمیل: info (a) sepidweb (dot) com
این چقدر ارزش داره؟ کد: PersianFa.com
PersianFa.com
نوشته اصلی توسط mr.mousa این چقدر ارزش داره؟ کد: PersianFa.com به نظر من با توجه به اینکه معنی خاصی نداره 28 تومان بیشتر نمی ارزه
نوشته اصلی توسط Mohammad_reza فعلا قصد خرید ندارم اما اگه بخرم : uploadimage 10000 تومان uploadpicture 8000 تومان cc1 15 هزار تومان قیمت پایین دادم واسه دو تای بالا چون از نظر نگارشی مشکل دارن ممنون ولی این دو تا دامنه مشکل نگارشی ندارن!!!!!!!!!!!!!! upload image upload picture ---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ---------- فکر کنم ارزش این دو دامنه بیشتر از قیمتی که شما دادید باشه
نوشته اصلی توسط persianboy ممنون ولی این دو تا دامنه مشکل نگارشی ندارن!!!!!!!!!!!!!! upload image upload picture ---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ---------- فکر کنم ارزش این دو دامنه بیشتر از قیمتی که شما دادید باشه من ادعایی بر زبان انگلیسی ندارم اما فکر می کنم imageupload درست باشه
نوشته اصلی توسط Mohammad_reza من ادعایی بر زبان انگلیسی ندارم اما فکر می کنم imageupload درست باشه باز هم تشکر می کنم محمد رضا جان ولی فکر کنم upload image صحیح باشه به فرض اینکه از نظر نگارش مشکلی نداشته باشه چه قیمتی میدید؟
نوشته اصلی توسط persianboy باز هم تشکر می کنم محمد رضا جان ولی فکر کنم upload image صحیح باشه به فرض اینکه از نظر نگارش مشکلی نداشته باشه چه قیمتی میدید؟ اگه مشکلی نداشته باشه 30 تومان خوبه به نظر من
persianboy
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن