شما بی زحمت آی دی رو اد کنین.
adakisp@ymail.com
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
والا راست قضیه رو بخوایین سرور ما بخاطر hdd دچار مشکل بود.الان در حال بررسی مشکل هستیم.بله.ما کلیه موارد رو از ابتدای کار بر عهده میگیریم تا اتمام کارمون.حالا من دقیقا متوجه منظور شما نیستم که کلیه موارد چی هست در ذهنتون.
هي... بدجوري غصم ميگيره وقتي مي بينم اطلاعات مردم تو اين كشور هميشه كلي از دنيا عقبه. و متاسفانه يه عده خواسته يا ناخواسته اطلاعات غلط ميدن.پيج رنك سالهاست كه هيچ تاثيري تو الگوریتم گوگل نداره!اينكه كار پيج رنك چيه خيلي مفصله, كتابم زير چاپه وقتي درومد بهتون نشون ميدم كجاش نوشته.
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
لطفا براي اطلاعاتي كه به بينندگان ميديد مدرك ارائه كنيد كه باعث پيشرفت دانش همه بشه,مرسي. رتبه ي الكسا چه طور توي رتبه ي گوگل تاثير داره? الكسا يه سايت مستقل از گوگله, مثل خيلي سايت هاي ديگه كه رنكينگ ميدن.
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
دو مقاله در مورد تاثير نداشتن پيج رنك در سئوhttp://sevlakovs.com/2011/webdesign/...your-rankings/
www.123website.ir پیشرو در طراحی سایت و بهینه سازی برای موتورهای جستجو ( سئو )
کیفیت کار ما حاصل دانش به روز و ارتباطات جهانی ماست.
دوست عزیز به دیگران احترام بگذارید
در ضمن کتابتون را داشتم گم کردم(الکی)
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
adakispعزیز بنده عذر خواهی می کنم
پست اشتباه ارسال شده بود که ویرایش شد
اگر پست من رو درست می خوندید متوجه می شدید که خطاب به چه کسی بود
موفق باشد
شما در چه موردی فعالیت دارین؟فکر نکنم به اون حدی هم که دارین ادعا می کنین وارد باشین.ولی من گفته هام رو با ارائه مدرک بیان می کنم.شما بی زحمت یا اسپم ندید یا اینکه مزاحم اوقات مردم نشید.شما آی دی بنده رو اد کنید من براتون نمونه کارهامو بدم ببینید که هر 2 در ارتباط هستن.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
یه چیز یادم رفت عرض کنم خدمتتون.شما این سایت خودتون که سئو و بهینه سازی انجام میدین رو رنکش و الکساش رو میدونید؟
فدات شم اینکارارو که میگم انجام بده.
1.اول این سایت رو باز کن
Fake PageRank Checker
2.آدرس سایت خودتون رو بزنید که ادعا دارین.اینم سایت خودتون.
123 وب سایت | طراحی سایت | طراحی سایت
3.دکمه continue رو کلیک کنید.
الان مشخص میشه بهینه سازی و سئو کار تخصصی هست و شما تو خدمات سایت خودتون هم نام بردین از سئو.این کار سال ها وقت میبره و بایست زحمت بکشین.
الانم سایت شرکت ما رو بزنید.
www.adakisp.ir
اینجاست که می فهمین تخصص یعنی چی.دوستان عزیز هم میتونین یه چک کنین و ببینید جریان چیه.
هرکی میخاد توانایی ما رو ببینه نمونه کارمون رو ببینه! چون سایت فارسی خودمون جدیده.
----> بهینه سازی سایت مرکز بررسی محصولات آرایشی چهره آرا | | 123 وب سایت
شما از چی عصبانی شدین؟! من هیچ بحثی از ادعا نکردم, خیلی واضح بود! فقط خواستم در مورد اون اطلاعاتی که مطرح شده بود شفاف سازی کنم اصلا هم دقت نکردم که کی اون ها رو نوشته. سایتم هم که گفتید کشف کردید که به درد نخوره لطفا به domain age ش هم نگاه کنید! زیر یک ماهه! چون من تا الان برای سایت های فارسی کار نمی کردم, من seo consultant بودم برای سایت های انگلیسی و اخیرا که دیدم هم وطنهای خودم هم به سئو رو آوردن تصمیم گرفتم واسه سایت های فارسی هم کار کنم.
اما من علاقه و وقت برای این بحث های تخریبی ندارم. نمی خواهید حرفتون رو اصلاح کنین که رنک الکسا و رنک گوگل جزو فاکتورهای الگوریتم رتبه بندی گوگل نیستند؟ چه اشکالی داره!
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
به نظر من خندیدن به دیگران خیلی کار غیر محترمانه ای هست! اصلا نمی تونم درکتون کنم!
و من بی احترامی نکردم, دیدم کسی چیزی نوشته که واقعا اشتباهه و خواستم دیگران رو از اشتباه در بیارم. داریم بحث علمی می کنیم هیچ اشکالی نداره که اشتباه های هم رو بگیم, شما هم اگه من حرف اشتباهی زدم بفرمایید.
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------
من قبلا سایت شما رو دیدم و می دونم که از قدیمی های سئو در ایران هستید و به همین خاطر قبل احترام.
اگه ناراحت نمی شید, بیشتر از چهل درصد اهمیت توی الگوریتم گوگل مال لینک هست. چه طور توی یک روز میشه به مقدار کافی برای سایت لینک خارجی تامین کرد طوری که طبیعی باشه تا گوگل سئو شما رو کلاه سیاه تشخیص نده؟!
مجددا عذر میخام, می فرمایید ورود به گوگل با رابطه ی مستقیم باعث افزایش رنک الکسا میشه اما فقط تولبار رو رنک الکسا تاثیر داره, بالاخره ورود(ورود چیه؟) به گوگل رو رنک الکسا تاثیر داره یا نه؟ اگه شما به عنوان یک با تجربه اجازه بدید باید عرض کنم که الکسا رنکینگش رو بر اساس بازدید سایت طی دوره های سه ماهه انجام میده. اطلاعاتی هم از تولبارش می گیره که بیشتر
trends
رو از اونها می فهمه.
دوباره بگم که این سایت من که توی امضام هست جدیده چون من تازه از وب انگلیسی به وب فارسی اومدم.
ویرایش توسط 123website : January 6th, 2012 در ساعت 23:31
سلام دوباره
خیلی ممنون از انتقاد
منظورم on site بود نه off site
اکسترنال لینک خیلی مهمه و اگر پارتنر داشته باشید در فرصت کوتاه انجام میشه (اشنایی با مدیران سایت های بزرگ ، داشتن صفحه های خوب در شبکه های اجتماعی ) ،
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
تشکر دوباره
وقتی شما تولبار را نصب دارید و به سایتی از طریق موتور جست و جو وارد میشید ، ارزش بازدید شما با بقیه فرق داره . همانطور که میدونید الکسا یه بخش در مورد ورودیه موتور جست و جو در ریپورت هاش ارائه میده
سلام (ببخشید با تاخیر چند روزه جواب میدم!) و خیلی خوشحالم از ورود این دو فرد اخیر عزیز به این گفتگو
اول یه لحظه! ظاهرا External link و Back link قاطی شد که خود من هم توش بی تقصیر نیستم. در اصطلاح فنی:
External link : لینکی است که از سایت شما به یک سایت دیگر داده می شود و مقداری در سئو تاثیر دارد.
Back link : لینکی است که از یک سایت دیگر به سایت شما داده می شود و خیلی زیاد در سئو موثر است.
حدس زدم منظورتون on page باشه ولی وقتی می فرمایید "سئو یا بهینه سازی ، تو یک روز حداکثر انجام میشه" بعدا که مشتری میاد پیش ما یا شما و بهش میگیم ۲ ماه طول می کشه باور نمی کنه! می دونید باید بیشتر تو حرفهامون دقت کنیم.
۱۰۰٪ ! من متوجه نشدم که "ورودیه موتور جست و جو" همون "ورودی موتور جست و جو" هست و خوندمش "ورود به" !![]()
من متاسفم واسه خودم که اومدم اینجا پست زدم.ما یه اشتباهی کردیم استارتر شدیم.نیگا کنین ببینین به کجا کشید!!!!
یعنی اینجا اصلا چک نمیشه توسط مدیرها؟
جالبه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)